7 lucruri la care mamele se pricep mai bine decat taticii


Batalia dintre sexe este mai veche decat lumea, iar mamele si tatii isi adjudeca inca anumite capacitati si abilitati, chiar daca relatiile dintre ei sunt unele armonioase. Ti-ai spus vreodata ca esti mai buna decat sotul tau la anumite activitati, [...]


Batalia dintre sexe este mai veche decat lumea, iar mamele si tatii isi adjudeca inca anumite capacitati si abilitati, chiar daca relatiile dintre ei sunt unele armonioase.

Ti-ai spus vreodata ca esti mai buna decat sotul tau la anumite activitati, dar nu ai primit o confirmare pana acum? Iata ce spun unele dintre cele mai recente studii despre doamne si domnisoare.

 1. Femeile sunt mai ingrijite

In urma analizei birourilor a mai multor companii din Statele Unite ale Americii, cercetatorii au ajuns la concluzia ca doamnele sunt mai curate si ca tin mai mult la igiena, ceea ce le ajuta sa-si pastreze o stare de sanatate de invidiat.

Citeste si: 7 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui unei mame de gemeni

2. Femeile fac fata mai bine interviurilor

Cand vine vorba de stresul resimtit in cazul unui interviu la locul de munca, reprezentantele sexului frumos sunt mult mai relaxate si mai sigure pe ele decat domnii. Pentru ca isi imagineaza etapele testarii dinainte, femeile reusesc sa faca o impresie mai buna si sa se descurce mai bine la interviuri, sustin specialistii.

3. Femeile sunt implicate in mai putine accidente auto

Poate ca nu sunt cele mai pricepute in momentul in care vine vorba despre parcat, dar in mod sigur doamnele sunt mai precaute la volan. Drept dovada acestei afirmatii sta faptul ca ele sunt implicate in mai putine accidente rutiere decat domnii.

Citeste si: Lucruri pe care nu le stiai despre recuperarea dupa o nastere prematura

4. Femeile mananca mai sanatos

Un studiu realizat in statulMinnesotaarata ca doamnele aleg alimente si feluri de mancare mult mai sanatoase decat reprezentantii sexului puternic. In timp ce astia sunt tentati sa cumpere mancare de tip fast-food si opteaza mai ales catre produsele care contin carne, doamnele achizitioneaza mai multe legume si consuma salate.

5. Femeile au un sistem imunitar mai puternic

Este dovedit stiintific: femeile au un sistem imunitar mult mai bine pus la punct decat barbatii. Nu te mai mira, deci, daca observi ca patenerul tau se plange mai ceva ca un copil mic in momentul in care capata o raceala. Corpul lui care face fata mai greu atacurilor decat al tau, asa ca fii indulgenta si aii grija de el asa cum numai tu stii sa o faci.

Citeste si: 5 greseli pe care o mama nu trebuie sa le faca la serviciu

6. Femeile traiesc mai mult

Dintre cei care au atins 100 de ani, 85% sunt femei. Mai mult decat atat, se spune ca femeile traiesc, in medie, cu 10 ani mai mult decat barbatii.

7. Femeile sunt mult mai bune in calitate de sefi

Desi  este un subiect controversat. Exista cercetari acre arata ca doamnele sunt mai bune pe posturile de manager deoarece stiu sa-i asculte pe cei din jur, pot fi adevarati mentori, rezolva problemele mai eficient si pot face mai multe lucruri deodata.

related posts

Modifică setările cookies