7 semne că partenerul tău este nefericit și nu-ți spune


Dacă observi aceste semne, fă ceva inainte sa fie prea tarziu:

Tag-uri:

1. Este mult mai distrat în ultima perioadă

Dacă partenerul tău preferă să își piardă timpul ocupându-se de diverse lucruri banale decât să stea cu tine, ar trebui să îți dea de gândit. De multe ori, când bărbații sunt nefericiți aleg să facă orice altceva decât să discute despre problema respectivă. Se uită mai mult la tv, se joacă pe calculator sau la consola și te cam evita.

2. Te sună mai rar decât o făcea înainte

Un lucru este cert: atunci când un tip este interesat de tine, te sună. Iar atunci când nu o mai face, înseamnă că și-a cam pierdut interesul. 

3. Îți da răspunsuri evazive, adesea dintr-un singur cuvânt

Atunci când vor să evite o conversație, bărbații dau adesea răspunsuri laconice. Este un fel de mecanism de protecție pentru ei. Cel mai bine ar fi să îl întrebi, cât de calm posibil, ce nu este în regulă și ce îl deranjează.

4. Petrece mai mult timp cu gașca de prieteni decât cu tine

Dacă ai trecut pe locul doi (sau poate chiar mai jos) în topul priorităților lui, înseamnă că aveți o problemă. Dacă preferă să stea mai mult cu amicii decât cu tine, ar trebui să încerci să vezi care este problema. Nu fi agresivă și nu îl învinovăți. Poate are motivele sale. Până nu se justifică, nu te grăbi să tragi concluzii.

5. Stă foarte mult timp cu telefonul în mâna

Nu înseamnă neapărat că face ceva "pe ascuns", ci poate doar evită o confruntare sau o conversație. Preferă să se joace pe telefon sau să stea cu ochii în Facebook, decât să vorbească cu tine. 

6. Este mult mai tăcut de obicei

Când bărbații sunt mai tăcuți decât de obicei, înseamă că sunt supărați sau ascund ceva. Bărbații sunt ființe directe -  dacă sunt fericiți o arată, dacă sunt triști se vede pe ei.

7. Nu își mai dorește să facă sex și este mai puțin afectuos

Bărbații sunt ființe cu o dorința sexuală mai mare decât femeile, așa că dacă dintr-o dată partenerul tău nu mai e ineresat de sex, înseamnă că este nefericit.

related posts

Modifică setările cookies