A ridicat publicul in picioare cu talentul lui! Asculta vocea extraordinara a unui baiat de 9 ani din Anglia


Concursul Britain’s Got Talent sau Britanicii au Talent descopera in fiecare an copii cu talente speciale care reusesc sa impresioneze pana la lacrimi publicul. Este si cazul lui Malakai Paul, un baietel de noua ani care a ridicat sala in [...]


Concursul Britain’s Got Talent sau Britanicii au Talent descopera in fiecare an copii cu talente speciale care reusesc sa impresioneze pana la lacrimi publicul. Este si cazul lui Malakai Paul, un baietel de noua ani care a ridicat sala in picioare dupa ce a cantat o melodie a cunoscutei interprete Beyonce.

Vizibil emotionat, copilul a pasit pe scena si a inceput sa planga. Mamica lui i-a fost alaturi si impreuna cu Alesha Dixon care i-a oferit incurajari, Malakai a infruntat teama de public.

Dupa ce a spus juriului ca a venit acolo ca sa cante, baiatul de noua ani si-a facut curaj si a inceput sa fredoneze strofa melodiei “Listen”, interpretata de celebra cantareata Beyonce.

Citeste si: Testul pentru clasa a II-a pe care il pica 1 din 2 adulti activi. Tu crezi ca il poti rezolva?

De indata ce a scos primele sunete, publicul a inceput sa-l aplaude si i-a oferit toata simpatia pana la finalul piesei.

Vocea micutului, pasiunea pe care o pune in fiecare vers si emotia lui sincera i-a cucerit pe membrii juriului. Intr-un final, acestia i-au dat 4 raspunsuri de “Da” si i-au asigurat intrarea in urmatoarea etapa a concursului.

Makai, este foarte simplu, tu esti pur si simplu o vedeta. Talentul tau este unul innascut si noi exact asta cautam. Ai fost minunat!“, i-au spus juratii.

Micutul mai ca a inceput sa planga din nou la auzul laudelor venite din partea specialistilor.

Citeste si: Cantareata Adele are concurenta! Asculta cat de frumos canta o fetita de 2 ani melodiile artistei

Daca as castiga marele premiu, le-as oferi o suma de bani tuturor membrilor familiei mele. Apoi, as merge la scoala, asa cum fac si acum. Plus ca, vine ziua mea si probabil as putea sa organizez o petrecere frumoasa“, a spus baiatul.

Ce parere ai despre vocea copilului? Crezi ca are sanse sa castige marele premiu al concursului Britanii au Talent? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies