Acibadem, spitalul care “face minuni”. Cum sa-ti rezolvi problemele de sanatate la doar o ora distanta de Romania


16 spitale generale, 8 clinici ambulatorii si laboratoare cu dotari de ultima generatie, peste 11.000 de angajaţi (din care peste 200 sunt medici, iar 3000 asistenti medicali), tratarea leziunilor sau a tumorilor din orice parte a corpului (chiar si acele [...]


16 spitale generale, 8 clinici ambulatorii si laboratoare cu dotari de ultima generatie, peste 11.000 de angajaţi (din care peste 200 sunt medici, iar 3000 asistenti medicali), tratarea leziunilor sau a tumorilor din orice parte a corpului (chiar si acele situate langa organe vitale) prin sistemul unic de radiochirurgie CyberKnife – iata, pe scurt, ceea ce ofera Acibadem Healthcare Group, cel mai mare grup de sanatate din Turcia.

Infiintat in 1991, Acibadem a dezvoltat o retea de servicii medicale la cele mai inalte standarde, rivalizand cu spitale si clinici renumite din Europa si SUA. Aici nu sunt tratati numai adultii, ci si copiii inca din burtica mamei si pana la varsta adolescentei.

Nu au fost uitate nici viitoarele mamici. In Laboratorul de diagnostic genetic de la Acibadem se obtin date referitoare la posibilele afectiuni genetice ale embrionului inainte de implantare.

Diagnosticul genetic de pre-implantare este prima etapa in reproducerea umana asistata si un pas deosebit de important mai ales pentru parintii care sunt purtatori ai unui defect genetic. Specialistii vor implanta in uter numai embrionii care sunt sanatosi.

Totodata, femeile care sufera de boli incurabile (tumori maligne) sunt ajutate sa devina mamici.

Acibadem vine in ajutorul copiilor oferind o gama variata de servicii in specialitati pediatrice precum: pediatrie generala, chirurgie, endocrinologie, neonatologie, cardiologie si chirurgie cardiovasculara, oncologie, gastroenterologie, boli infectioase, alergii, nefrologie, neurologie si neurochirurgie, ortopedie, oftalmologie, psihologie, psihiatrie.

Tehnicile folosite sunt non-invazive, nedureroase pentru cei mici si se desfasoara sub supravegherea continua a personalului specializat in pediatrie.

La Acibadem, echipe mixte formate din cardiologi si chirurgi realizeaza anual sute de operatii ce repara defecte ale inimii copiilor.

Diagnosticul este confirmat prin folosirea tehnicilor imagistice avansate:
- Flash CT: este dispozitivul cel mai rapid din lume ce foloseste o cantitate minima de radiatii pentru a realiza o tomografie a intregului organism in numai 4 secunde si o angiograma in 0,6 secunde. Timpul scurt de realizare a procedurii cat si libertatea pe care o are pacientul pe durata acesteia il recomanda in cazul copiilor.
- CyberKnife: este primul si singurul sistem robotizat de radiochirurgie din lume prin care sunt iradiate zonele canceroase din creier sau restul corpului. Avantajul consta in protectia totala a ariilor sanatoase din jur.
- GammaKnife: este un mod nonchirurgical de a trata rapid tumorile de pe creier: fara anestezie, fara sangerare. Procedura dureaza cateva ore, iar pacientul poate pleca acasa in aceeasi zi.
- Da Vinci: este un robot dezvoltat de NASA pentru a opera astronautii in spatiu. Prin intermediul lui se realizeaza micro-incizii controlate prin imagini ce sunt furnizate tridimensional. Este rezervat interventiilor considerate dificile prin metode clasice.
- PET-CT: scanarea corpului in afectiunile oncologice pentru detectarea celulelor canceroase active (tumori primare sau metastaze), in unele tipuri de cancer. Se foloseste pentru atat pentru stadializarea bolii inainte de a incepe tratamentul oncologic, cat si pentru evaluarea efectului tratamentului dupa inceperea acestuia.

Oameni bine pregatiti si atenti la nevoile pacientului si ale familiei acestuia – acesta este secretul succesului Acibadem.”
(Yalcin Nak, Director General Adjunct Acibadem Healthcare Group)

Top 4 motive pentru care sa alegi Acibadem:

1. Costurile interventiilor sunt mai mici decat in alte clinici europene sau americane.
2. Cu avionul este la aproape o ora distanta de Romania.
3. Cazare la standardele unui hotel de cinci stele. Pacientul are dreptul la un insotitor care va sta impreuna cu el pe tot parcursul internarii, beneficiind de cazare si masa incluse in costul total al internarii si procedurilor. De asemenea, o masina a spitalului asigura transportul dus-intors de la aeroport la spital
4. Romanii sunt avantajati. La Departamentul Pacienti Internationali de la Acibadem se vorbeste romaneste. Anna Herkmen, originara din Chisinau si Semra Selim, originara din zona Constantei sunt cele care ghideaza pacientii din Romania pe tot parcursul sederii. In acest fel, din Romania, de la primul apel sau email catre Acibadem pana la plecarea din Istanbul, romanii sunt ajutati sa treaca peste barierele de limba si sa fie la curent cu fiecare pas al procedurilor, al tratamentelor si al evolutiei catre insanatosire.

Cresterea numarului de pacienti romani, adulti si copii, i-au determinat pe cei de la Acibadem sa se gandeasca serios la posibilitatea unor parteneriate si investitii in Romania.

Pana in acel moment insa, Acibadem reprezinta o optiune demna de analizat pentru cei care nu au vazut o speranta in oferta sistemului medical autohton.

related posts

Modifică setările cookies