Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea prințului Philip


În timp ce prințul Harry s-a întors la Londra, pentru înmormântarea bunicului său, prințul Philip, Meghan Markle a rămas în Montecito, California. 


Chiar dacă ducesa, însărcinată fiind, a refuzat invitația de a se întoarce la Londra, alături de soțul ei, pentru a-și lua rămas bune de la regretatul Duce de Edinburgh, prietenii săi susțin că ea și Prințul Philip ”au avut parte de o relație specială și că ea îl adora”.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a confirmat că Meghan ”a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească”, pentru că este însărcinată în șase luni, cu cel de-al doilea copil. 

”Meghan a spus că principala ei preocupare acum este să-l susțină emoțional pe Harry. A spus că l-a lăsat pe el să decidă dacă ea să vină sau nu la înmormântare”, a declarat un apropiat pentru DailyMail.com.

”Meghan a mai spus că, în vremuri de acest gen, când familia se reunește, diferendele se lasă deoparte. Meghan spune că asta și-ar fi dorit Prințul Philip și că ea este dispusă să ierte și să meargă mai departe”, a continuat aceeași sursă. 

”Meghan a mai spus că, și dacă vine și dacă nu vine la înmormânarea Prințului Philip, relația ei cu Regina nu se va schimba. ea crede că Regina înțelege motivul absenței și că ar dori să stea acasă, să aibă grijă de ea”. 

Prințul Harry a scris un mesaj emoționant după moartea bunicului său, spunând despre acesta: ”A fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a persiflării și neastâmpărat până la final”.

Foto; Profimediaimages.ro, Getty 

 
Share în bucate - Mini-Pavlova, cu frișcă și fructe de pădure
 
  • Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea prințului Philip

related posts

Modifică setările cookies