Adrian Văncică (Celentano) dezvăluie ce fel de tată e: „Când stai cu copilul trebuie să duci un război de uzură”


Toamna se numără bobocii și se adună recolta, însă Adrian Văncică (Las Fierbinți) mai are două motive de sărbătoare.


Pe 10 septembrie, Adrian Văncică și gașca debutează în sezonul 16 al serialului Las Fierbinți. Actorul, interpretul lui Celentano, abia așteaptă reîntâlnirea cu fanii seriei. Las Fierbinți la fi la PRO TV în fiecare zi de marți și joi, de la ora 20.30.

Însă, cu o zi înainte de debutul sezonului 16 din Las Fierbinți, Adrian Văncică își va duce fetele la școală, în prima zi a noului an. Mara (clasa a III-a) și Thea (clasa a V-a) îi amintesc în fiecare zi care e scopul vieții lui.

Într-un interviu acordat Perfecte.ro, Adrian Văncică dezvăluie ce model de parenting a adoptat și cum petrece timp cu fiicele sale. 

Începe școala. Cum e pentru tine această perioadă? E un moment de agitație maximă sau nu intri deloc în atmosferă?

„Nu-i nicio agitație. Lista de rechizite, de caiete, penare, ghiozdane e la mama. Nu sunt tatăl ăla modern care rupe librăriile în căutarea unui stilou cu peniță în X. Nu. Mamă, ia vezi tu ce faci, eu am un pic de treabă. Mă duc pe la Fierbinți. E ușor. Asta e varianta Am scăpat. Adică, aș putea să fac și treaba aia, dar mi-am luat o pernă mai moale și vreau să mă bucur de ea.”

Adrian Văncică îl joacă pe Celentano în serialul Las Fierbinți. FOTO: PRO TV

Adrian Văncică - Cum e să fii tată de fată

„Nu pot să-ți prezint lucrurile prin comparație, pentru că eu nu știu cum e să fii tată de băiat. Să fii tată de fată e foarte frumos, e... cuvântul pe care l-aș folosi e gingaș, dar să nu ne închipuim că fetele din ziua de azi sunt niște panseluțe. Nu. Ușor, ușor se transformă în niște răpitori, în niște vânători. Raportul ăla căprioară-vânător s-a schimbat sau e în curs de schimbare în zilele noastre. Și ele pot fi niște vânători feroce. Totuși, e plăcut să fii tată de fată.”

Citește și: Mimi Brănescu, creatorul Las Fierbinți: „Ăsta e un regret al meu,că poate noi am legalizat cocălăreala!“

Cât de mult timp petreci cu ele, având în vedere că filmezi toată vara la serial?

„Toată vacanța pe care am avut-o de aici de la filmări am petrecut-o cu ele, zilnic. Adică, 5 săptămâni am stat de dimineața până seara cu ele. După care au evadat câteva zile la mama, la soacră-mea. Le-am mai pierdut din ochi, dar am stat cu ele. Nu sunt cu chestia aia: Să petreci cu copilul timp de calitate. E o chestie inventată de ăștia care nu stau cu copiii și și-au făcut ei o scuză că stau puțin. Bă, stau o juma’ de oră, dar stau de calitate. Hai, sictir! Când stai cu copilul trebuie să te lupți cu rutina. Du războiul ăla de uzură: Nu-mi plac roșiile în ciorbă, Mi-e frică de întuneric, M-am udat, Nu mai e hârtie igienică la baie, Adu-mi prosopul. Du războiul ăsta! Nu așa, să stăm o jumătate de oră să facem lego. Eu nu m-am ferit de acest război, l-am dus și îl duc.”

Vezi și: VIDEO Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea!

Ce este mai greu în România de azi: să crești copii sau să fii actor?

„Nu știu ce e mai greu. Mi se par foarte grele amândouă. Numai că, în momentul în care ai ratat actoria, deci o carieră... ai ratat-o. Dar când ai ratat educația unui copil, ai ratat un om. Mi se pare o mai mare ratare decât un rol sau o carieră.”

Viața privată o ții departe de social media. De ce nu pui poze cu copiii pe Facebook?

„Dintr-un motiv foarte simplu. Nu pun poze cu copii mici fără dinți în gură care fac pe ei pentru că mă aștept ca și ei, când mi-o veni vremea să nu mai am dinți în gură și să fac pe mine, să mă trateze la fel.”

Cum va fi sezonul 16 din Las Fierbinți? Cum îl percepi acum, cu câteva zile înainte de debutul la TV și la ce să se aștepte fanii?

„Să se aștepte că nu schimbăm nimic. Se schimbă aventurile prin care trec personajele astea, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni, nu... nu e tipul ăla de serial. Nu. E clar, proștii ăștia nu vor reuși. Și-ți place să te uiți la ei să vezi cât de proști sunt și cât de iubiți sunt de ratare.”

  • Adrian Văncică (Celentano) dezvăluie ce fel de tată e: „Când stai cu copilul trebuie să duci un război de uzură”

related posts

Modifică setările cookies