Anastasia Lazariuc și nepoata ei cea mare ies în oraș împreună: Toată lumea crede că ea e mama mea


Anastasia Lazariuc este o bunică împlinită. Cântăreața a dezvoltat o relație de prietenie ieșită din comun cu nepoata sa cea mare. Cine e și cu ce se ocupă Beatrice Lazariuc.


Nepoata cea mare a Anastasiei Lazariuc e o domnișoară superbă, care a moștenit de la bunica ei pasiunea pentru frumos. Deși nu activează în industria muzicală, Beatrice Lazariuc (24 de ani) a început o carieră în design vestimentar, iar acum deține propria linie de haine. Cu pași mărunți, nepoata cea mare a cântăreței originare din Republica Moldova a semnat colaborări cu vedete din show-biz-ul autohton.

Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică”, a mărturisit Beatrice la Vorbește lumea.

Tânăra îi dă adesea sfaturi bunicii ei, Anastasia Lazariuc, despre cum ar trebui să se îmbrace. Când merg la cumpărături împreună, Anastasia se lasă în seama lui Beatrice. Cele două ies des în oraș împreună, iar atunci atrag adesea privirile bărbaților pe stradă. Mulți nu cred că între ele este o relație bunică-nepoată.

„Noi vorbim foarte deschis, îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamai mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie ”, spune Beatrice, care mult timp nu a înțeles ce înseamnă să ai o bunică celebră. 

Beatrice este nepoata Anastasiei din partea fiului ei, Andrei Lazariuc. Acesta s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu o rusoaică și, în prezent, locuiește cu întreaga familie la București. Beatrice mai are o soră cu șase ani mai mică, Anastasia (Nasti), care e de o frumusețe răpitoare. În prezent, Nasti se pregătește pentru examenul de Bacalaureat, pe care îl va susține în vara anului viitor.

Față de sora ei mai mare, Nasti e pasionată de pictură, deci e artist. Însă, câteodată pozează alături de sora ei și, pe cuvânt de onoare, nu poți să-ți dai seama care-i una și care-i cealaltă!

Pe lângă cele două fete, Anastasia Lazariuc se mai mândrește cu doi nepoți din partea fiicei ei, Ileana Lazariuc. În vârstă de 36 de ani, actrița, cântăreața și fotomodelul Ileana Lazariuc trăiește la Monte Carlo alături de soțul ei, Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac. Cei doi au împreună doi băieți: Alexandru (10 ani), care s-a născut la Paris, și Nicholas Noah (8 ani). 

Citește și: „Ion Țiriac a fost marea mea dragoste”. Cine spune asta

Anastasia Lazariuc, azi în vârstă de 65 de ani, spune că nepoții ei sunt cea mai de preț comoară pe care o are și că uneori își permite să le dea sfaturi. „Ca orice om care și-a trăit o parte din viață, îmi permit să le dau sfaturi, să le povestesc anumite greșeli pe care le-am făcut eu, ca să nu le repete”, a spus Anastasia Lazariuc.

Iată ce a mai dezvăluit Anastasia Lazariuc în platoul Vorbește lumea!

  • Anastasia Lazariuc și nepoata ei cea mare ies în oraș împreună: Toată lumea crede că ea e mama mea

related posts

Modifică setările cookies