Andreea Ibacka, prima apariție după ce a născut. ”Am slăbit foarte repede, mai am un kilogram de dat jos”


Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase la începutul lunii decembrie.


Astăzi, Andreea Ibacka a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, unde a vorbit despre noul ei rol de mămică. ”Sunt foarte bine, mă simt foarte bine, a fost mai greu la început, în primele zile după naștere am avut niște dureri foarte urâte”.

Citește și: Prima poză cu fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Fetița a primit un nume provizoriu

Andreea și Cabral au hotărât să o boteze pe micuță Namiko, la sugestia fiicei mai mari a lui Cabral, Inoke. ”Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a explicat pe blogul personal Andreea Ibacka.

Andreea spune că a dorit să nască pe care naturală, dar sarcina ajunsese deja la 9 luni și jumătate, așa că a încercat tot felul de metode. ”Am urcat scări, am ridicat greutăți, din păcate, a fost nevoie să fac cezariană. Am avut un copil foarte mare, iar eu aveam oasele înguste”.

Andreea Ibacka are o siluetă de invidiat, la doar o lună și câteva săptămâni după naștere, dar spune că nu dorește să transmită un mesaj greșit proaspetelor mămici.

”Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel”.

Andreea Ibacka a mai spus, în emisiunea ”Vorbește lumea”, că și ea și Cabral se gândesc, pe viitor, la un al doilea copil.

  • Andreea Ibacka, prima apariție după ce a născut. ”Am slăbit foarte repede, mai am un kilogram de dat jos”

related posts

Modifică setările cookies