Andreea Ibacka și fiica ei, Namiko, adorabile într-o ședință foto de familie. „Pozele mele preferate din toate timpurile”


Nu și-au propus al doilea copil, dar iată că e pe drum! Andreea Ibacka și Cabral așteaptă din clipă în clipă venirea pe lume a băiețelului lor. Și micuța Namiko Ibacka e nerăbdătoare.


Andreea Ibacka a realizat o ședință foto adorabilă cu câteva zile înainte de a naște al doilea ei copil cu Cabral. Actrița de 36 de ani a surprins ultimele momente ale sarcinii alături de fiica ei, Namiko, care nu a împlinit încă 3 ani.

Probabil pozele mele preferate din toate timpurile”, a scris Andreea în dreptul imaginilor realizate de fotografa profesionistă Ana Costea, care le-a transmis un mesaj pe Instagram.

Fetelor, a fost minunat să vă cunosc și să surprind drăgălășenia dintre voi în această ședință foto. Ai o familie superbă”, a scris fotografa.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cabral și Andreea Ibacka așteaptă haos la pătrat și „dublu prăpăd” în casa lor începând cu această toamnă. Dar, „feciorul” familiei este așteptat cu multă dragoste și căldură, chiar dacă nu era programat.

Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările”, spunea Cabral, pentru PROTV.RO, în luna mai, când a aflat că va mai avea un copil cu soția lui.

Fotografii: @andreeaibacka

Vezi și VIDEO:

  • Andreea Ibacka și fiica ei, Namiko, adorabile într-o ședință foto de familie. „Pozele mele preferate din toate timpurile”

related posts

Modifică setările cookies