Angelina Jolie: “Nu le-am spus copiilor ca am fost la Oscar”


In timp ce Angelina Jolie si celebrul ei partener, actorul Brad Pitt, pozau pentru fotografi pe covorul rosu al premiilor Oscar, cei sase copii ai cuplului habar nu aveau unde sunt parintii lor. Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh [...]


In timp ce Angelina Jolie si celebrul ei partener, actorul Brad Pitt, pozau pentru fotografi pe covorul rosu al premiilor Oscar, cei sase copii ai cuplului habar nu aveau unde sunt parintii lor.

Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) si gemenii Knox si Vivienne (3) sunt tinuti cat mai departe de lumea spectaculoasa in care isi desfasoara activitatea Angelina si Brad. Cu toate ca stiu ce meserie au parintii lor, cei sase nu au voie sa caute informatii pe internet despre ei si nici sa-i insoteasca la evenimente.

Intr-un interviu recent acordat revistei Extra, Angelina a explicat cum a reusit sa le ascunda celor mici ca ea si partenerul ei vor participa la premiile Oscar.

Ne pregatim in alta parte si ei nu stiu exact unde suntem. Pur si simplu cred ca suntem la serviciu, iar noi ne rugam sa nu dea drumul la televizor ca sa afle adevarul“, a spus vedeta.

Ea a adaugat pentru E! News ca nu le prea da voie micutilor sa se uite la astfel de programe si ca ei nu stiu chiar atat de multe lucruri despre cariera parintilo. Cand le spun celor mici ca trebuie sa plece la lucru, nazdravanii se multumesc sa raspunda “Bine, dar sa va intoarceti repede!”.

Legat de acelasi subiect, Brad a spus ca nu le pedepseste niciodata pe fetite fiindca sunt foarte cuminti cat timp ei sunt plecato, insa in ceea ce-i priveste pe baieti simte nevoia sa devina putin mai autoritar.

Inainte de a pasi pe covorul rosu, cuplul celebru a iesit la o cina cu parintii lui Brad si au petrecut ceva timp impreuna in familie.

Am iesit si noi cu parintii si am baut un pahar cu vin inainte de premii. Suntem de moda veche“, a incheiat Brad.

Crezi ca Angelina procedeaza corect? E bine ca nu le spune copiilor cu ce se ocupa ea si Brad? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies