Anna Kournikova a născut al treilea copil. Enrique Iglesias, în culmea fericirii


Anna Kournikova și Enrique Iglesias au păstrat secretul nașterii celui de-al treilea copil al lor, însă au fost dați de gol de un membru al familiei.


Fratele lui Enrique, Julio Iglesias Jr, a dezvăluit la un post de radio din Chile că este un unchi fericit, după ce cumnata sa a născut al treilea ei copil. 

„Sunt din nou unchi. Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit și mulțumit de muzica lui, desigur”, a spus Julio Iglesias Jr la postul ADN, citat de Daily Mail. El nu a dezvăluit dacă al treilea copil e băiat sau fată.

Foarte discreți cu viața lor privată, Anna Kournikova și Enrique Iglesias nu au anunțat nici când au devenit părinți în 2017. Cei doi sunt părinții gemenilor Nicholas și Lucy, pe care i-au ținut departe de mass media.

În ianuarie 2020, fotografii revistei HOLA! i-au surprins pe cei doi pe un iaht în Miami. Din imagini se putea vedea că Anna Kournikova se află în ultima lună de sarcină.

Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 38 de ani, și Enrique Iglesias (44 de ani) sunt împreună din 2001. Recent, artistul a declarat într-un interviu că speră să fie un tată cool, dar și responsabil. 

„Este cel mai tare sentiment din lume. Conduc mai încet. Mă gândesc la lucruri stupide de mai multe ori înainte să le fac. Sper să fiu un tată cool și relaxat”, a spus Enrique Iglesias.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Familia Regală este gata să îi primească înapoi pe prințul Harry și Meghan

  • Anna Kournikova a născut al treilea copil. Enrique Iglesias, în culmea fericirii

related posts

Modifică setările cookies