Anne Hathaway a născut în mare secret al doilea ei copil


Actrița Anne Hathaway nu a vrut să împărtășească tuturor vestea că a dat naștere celui de-al doilea ei copil, însă paparazzi au dat-o de gol.


În urmă cu nici 3 săptămâni actrița de 37 de ani a fost văzută cu burta până la gură, în Connecticut. Pe 8 decembrie, jurnaliștii americani au constatat că pântecul ei s-a redus considerabil. Anne Hathaway și soțul ei, Adam Shulman, au fost surprinși mergând pe stradă, ea cu fiul cel mare de mână, el cu o scoică de nou-născut în brațe.

Cei trei membrii ai familiei au petrecut puțin timp într-un parc din Connecticut, unde tatăl s-a jucat cu băiatul cel mare, Jonathan, care are 3 ani.

Anne Hathaway a născut în secret și nimeni nu știe care este sexul și starea de sănătate a celui de-al doilea copil.

Vezi mai mult poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În luna iulie a acestui an, actrița dezvăluia pe Instagram că este foarte fericită cu a doua ei sarcină, dând de înțeles că s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată, și prima dată, și acum.

„Nu e pentru un film... #2. Lăsând gluma deoparte, cei care experimentează infertilitatea şi tot coşmarul concepţiei trebuie să ştie că n-a fost nici pentru mine un drum lin în cazul celor două sarcini ale mele. Vă transmit toată dragostea mea”, scria actrița în această vară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Anne Hathaway s-a luptat mai mulți ani cu infertilitatea și a făcut tratamente hormonale chinuitoare pentru a putea rămâne însărcinată.

Citește și: Anne Hathaway, confesiuni despre momentele dificile prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată

Problemele medicale i se trag de la eșecul relației sentimentale cu omul de afaceri italian Raffaello Follieri. În iunie 2008, acesta a fost arestat pentru fraudarea a milioane de dolari, bani care teoretic ar fi trebuit să ajungă la copiii sărmani.

Anne Hathaway nu a fost acuzată de nimic, însă a intrat în depresie și s-a apucat de fumat din cauza stresului. Această experiență i-a provocat niște probleme hormonale, care i-au afectat capacitatea de a avea copii. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Drama părinților cu infertilitate sau alte probleme. Ce spune dr. Andreas Vythoulkas

  • Anne Hathaway a născut în mare secret al doilea ei copil

related posts

Modifică setările cookies