Are doar 6 ani, dar i-a dat clasa unui reporter american la un concurs de silabisire – VIDEO


Cu toate ca este destul de mica, Lori Ann Madison a castigat concursuri de silabisire chiar si in fata unor elevi de liceu. Cea mai mare performanta ai de de pana acum insa a constat in infrangerea unui reporter Fox [...]


Cu toate ca este destul de mica, Lori Ann Madison a castigat concursuri de silabisire chiar si in fata unor elevi de liceu. Cea mai mare performanta ai de de pana acum insa a constat in infrangerea unui reporter Fox la o astfel de proba.

Lori Ann Madison a reusit sa castige un trofeu Spelling Bee, desi era cea mai mica participanta la competitia de silabisit. Fascinati de inteligenta ei, jurnailistii de la TV Fox 5 au pus-o fata in fata cu unul dintre cei mai cunoscuti reporteri ai postului pentru a vedea cine e mai bun: nu mica le-a fost mirarea cand au constatat ca micuta ii da clasa barbatului.

Citeste si: Rapper la doi ani. Asculta cum le da clasa micutul din imagini artistilor cunoscuti

Dintre toate cuvintele pe care le-a primit, micuta le-a silabisit corect pe toate, pe cand barbatul a bajbait de fiecare data. Paul Raphel a avut parte de cea mai rusinoasa aparitie din viata sa.

Lori Ann spune ca ii este greu sa redea in cuvinte bucuria pe care a simtit-o in urma victoriei, insa poate sa spuna ca a fost “cel putin grozav”.

Uite filmuletul cu infruntarea celor doi.

related posts

Modifică setările cookies