Are doar 9 ani, dar poate castiga “Master Chef”. Ce stie sa gateasca o fetita de 9 ani


Martha este o fata de 9 ani din Scotia ocupata, ca mai toti copiii de varsta ei, cu scoala. In urma cu mai putin de o luna, a inceput impreuna cu tatal ei un proiect culinar online. Extrem de deranjati [...]


Martha este o fata de 9 ani din Scotia ocupata, ca mai toti copiii de varsta ei, cu scoala. In urma cu mai putin de o luna, a inceput impreuna cu tatal ei un proiect culinar online.

Extrem de deranjati de calitatea si mai ales de cantitatea mancarii primita de Martha la scoala, cei doi au hotarat sa arate pe blogul neverseconds.blogspot.com fiecare masa a fetei.

Citeste si: 20 de sandvisuri haioase pentru copii

Desi nu are decat patru posturi de la lansare, blogul Marthei a ajuns sa fie discutat in presa din intreaga lume. Pe langa cei peste 100.000 de oameni care i-au vizitat site-ul, cea mai mare bucurie a Marthei a fost mesajul primit pe reteaua de socializare Twitter de la celebrul bucatar Jamie Oliver, scrie foodstory.ro.

Socant dar inspirational, asa este blogul tau. Continua sa scrii. Cu mult drag, Jamie, acesta este comentariul pe care micuta l-a primit de la celebrul Jamie.

In fiecare postare, Martha ne arata o fotografie cu ce a mancat in ziua respectiva, dupa care trece la o analiza “elaborata” a mancarii. Analiza se bazeaza pe o serie de criterii pe cat de haioase la prima vedere, pe atat de serioase. Etapele descriu cea mai importanta masa a zilei pentru un copil de scoala generala.

Citeste si: 3 motive sa alegi painea integrala pentru copilul tau

1. food-o-meter – evaluarea generala a mesei se bazeaza pe un sistem de notare de la 1 la 10

2. numarul de inghitituri – pentru ca portiile sunt minuscule si niciodata nu se satura, a ales sa numere exact cate inghitituri contin

3. tipul mesei – aperitiv, fel principal, desert

4. health rating – folosind note de la 1 la 10

5. pretul – toate portiile costa in jurul a 2 lire

6. fire de par – desi pana acum nu a fost cazul, Martha nu e chiar convinsa ca lucrurile vor sta mereu asa

related posts

Modifică setările cookies