Bebelusi nascuti de Revelion. Ce superstitii exista despre ei


Obiceiul de a planifica sarcina in functie de zodia pe care doresc sa o aiba bebelusul este unul dintre cele mai utilizate in randul viitorilor parinti. O noua moda schimba insa aceasta pornire si da startul unui adevarat trend.


Tot mai multi parinti isi planifica sarcina astfel incat bebelusul lor sa se nasca in ziua de Revelion. Motivul? In anumite comunitati si culturi, a fi primul nascut al Noulului An inseamna o viata plina de cadouri si succes.

In unele tari, exista firme de renume si chiar companii cu profituri uriase care abia asteapta sa faca daruri primilor bebelusi nascuti intr-un anumit an, pentru ca numele lor sa fie asociate cu micutii si sa traga atat publicitate, cat si succes.

Citeste si: Luna nasterii copilului iti spune ce meserie va alege cand va fi mare

A naste un bebelus de Revelion poate semnifica o multime de lucruri, iar noi iti prezentam doar o parte dintre acestea.

Noul An reprezinta un nou inceput, iar nimic nu poate ilustra acest fapt mai bine decat nasterea unei noi vieti. Prima cultura care a asociat Revelionul cu un bebelus a fost cea a Egiptului, care personifica Vechiul An intr-un mosneag intelept care tinea in brate un copil nou-nascut. Egiptenii credeau chiar ca bebelusul nascut in Noul An va imbatrani mai repede decat oricare altul, pentru ca in viitorul Decembrie sa poata tine in poala o noua viata.

Desigur, aceste legende nu se aplica in realitate, insa oamenii cred ca exista cateva avantaje pentru parintii si puiutii lor care vin pe lume la inceput de an.

1. Bebelusii vor avea mai mult noroc decat cei din jurul lor.
2. Familia unui copil nascut in Noul An va avea succes in anul respectiv.
3. Micutii nascuti de Revelion nu vor fi afectati de nicium element malefic si vor fi feriti de inec.
4. Nazdravanii se vor transforma in adulti fertili.

Citeste si: Ce spune materia preferata a copilului tau despre el

Ce parere ai depsre aceste superstitii? Crezi ca anumite traditii si vorbe din popor se aplica? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies