Beyonce si-a descoperit o noua pasiune. Ce face cantareata in timp ce fiica ei doarme


Cantareata americana Beyonce, care a devenit mama la inceputul lunii ianuarie, si-a descoperit de curand o noua pasiune: pictura. Potrivit unei surse, Beyonce picteaza atunci cand fiica ei, Blue Ivy, este cuminte si doarme, informeaza thesun.co.uk. Beyonce si-a descoperit aceasta [...]


Cantareata americana Beyonce, care a devenit mama la inceputul lunii ianuarie, si-a descoperit de curand o noua pasiune: pictura.

Potrivit unei surse, Beyonce picteaza atunci cand fiica ei, Blue Ivy, este cuminte si doarme, informeaza thesun.co.uk.

Beyonce si-a descoperit aceasta pasiune noua cu ajutorul surorii sale, Solange, care este pictorita pe cale de afirmare si care i-a oferit cateva sfaturi.

Solange a luat lectii de pictura in perioada in care a locuit la Paris, anul trecut. I-a oferit cateva sfaturi lui Beyonce, iar ea s-a apucat serios de pictura. Cand Blue Ivy doarme, ea picteaza de zor. E o metoda sa se relaxeze“, a declarat o sursa citata de tabloidul The Sun.

Potrivit aceleiasi surse, Beyonce a pictat deja patru tablouri, iar unul dintre ele reprezinta un portret al sotului ei Jay-Z care o tine in brate pe fiica lor.  Beyonce si Jay-Z au o relatie din 2002 si s-au casatorit in secret in aprilie 2008.

Sursa: Mediafax

related posts

Modifică setările cookies