Boris Johnson și proaspăta lui soție vor avea încă un copil. „Îl așteptăm de Crăciun”


Borin Johnson va avea încă un motiv să-și ia concediu de la Guvern. Soția sa este însărcinată pentru a doua oară și a făcut anunțul pe rețelele sociale.


Ultimii doi ani au fost intenși pentru Boris Johnson și Carrie Symonds. În aprilie 2020, Carrie a născut primul lor copil, un băiat, pe care l-au botezat Wilfred. 

La vremea respectivă, ei formau primul cuplu necăsătorit care a ocupat vreodată Downing Street 10, reședința oficială a premierului Marii Britanii. Cei doi s-au căsătorit abia în mai 2021, în mare secret.

La începutul acestui an, Carrie Symonds a suferit un avort spontan care i-a frânt inima. Însă, acum este însărcinată din nou și așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea său copil. Surpriza ar putea veni până la Crăciun.

Sperând la copilul nostru curcubeu, până la Crăciun. La începutul anului am avut un avort spontan care m-a lăsat distrusă. Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt însărcinată iar, dar am fost și un car de nervi”, a scris Carrie pe Instagram.

Citește și: Fosta amantă a premierului Boris Johnson, dezvăluiri despre relația lor ilicită

Viitorul copil va fi al șaptelea moștenitor al premierului Boris Johnson. El mai are 4 urmași din mariajul cu Marina Wheeler și încă o fată cu consultantul în artă Helen MacIntyre.

Carrie Symonds (33 de ani) este la al doilea ei copil. Tânăra soție a premierului este activist politic și consultant pentru organizația de conservare a vieții marine Oceana.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Boris Johnson și proaspăta lui soție vor avea încă un copil. „Îl așteptăm de Crăciun”

related posts

Modifică setările cookies