Brigitte și Emmanuel Macron sunt împreună de 20 de ani. Secretul cuplului, dezvăluit


De când a intrat în politică, Emmanuel Macron s-a afișat foarte mândru alături de soția sa, Brigitte.


Președintele Franței nu ezită să-și arate afecțiunea pentru ea nici în cadrul evenimentelor oficiale, când este surprins ținând-o de mână sau zâmbindu-i.

 

O apropiată a cuplului, scriitoarea  Gaël Tchakaloff, a publicat, vara trecută, cartea ”Atâta timp cât sunt împreună”, în care explică relația strânsă dintre șeful statului și femeia cu care este căsătorit din 2007.

Intervievată de publicația Femme Actuelle, recent, aceasta a dezvăluit secretul longevității cuplului. În primul rând, a clarificat faptul că Brigitte Macron s-a luptat mult să construiască această relație ”cu acest bărbat care era mult mai tânăr decât ea” și asta, într-un oraș mic de provincie, în ”care toată lumea bârfea”.

 

”Au parte de ceea ce tuturor ne-ar plăcea să avem după 20 de ani alături de cineva, o relație foarte jucăușă”. Conform scriitoarei, Emmanuel și Brigitte Macron sunt mereu pe aceeași lungime de undă. ”Râd mult împreună. Fac glume. Păstrează o atitudine relaxată și fără griji”.

 

De asemenea, cuplul prezindențial demonstrează că pasiunea a rămas intact după atâta timp: ”Când se întâlnesc, ai impresia că nu s-au mai văzut de trei ani. Se ating tot timpul, se îmbrățișează, se sărută pe gât. Îi poți vedea cum se devorează unul pe altul din priviri”.

 

Foto: Getty

  • Brigitte și Emmanuel Macron sunt împreună de 20 de ani. Secretul cuplului, dezvăluit

related posts

Modifică setările cookies