Cabral, dezvăluiri despre viața de tătic: ”Hai, că o agiți!”


În luna decembrie a anului trecut, Andreea Ibacka și Cabral au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Namiko.


Astăzi, Cabral a venit la emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV pentru a vorbi despre rolul său de gazdă a emisiunii ”Cântă acum cu mine”, show care va începe în curând la PRO TV, dar și pentru a dezvălui telespectatorilor cum este viața de tătic.

Citește și:   Andreea Ibacka, prima apariție după ce a născut. ”Am slăbit foarte repede, mai am un kilogram de dat jos”

”Inoke (n.r fiica cea mare a lui Cabral) are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero”, glumește Cabral. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

Cabral a explicat și cum a ales, alături de soția sa, Andreea, numele fetiței. ”Namiko este ”copilul valurilor”. Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva ... dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) on

Și a venit Inoke, prima mea fiică, și ne-a zis: ”Uite, eu am un nume care cred că s-ar potrivi. Eu vi-l spun, o să vă șocheze, probabil o să vă terciuiască creierii dar, după aceea, probabil că s-ar putea să vă placă. Namiko”. Se mănâncă? Nu. Zboară? Nu, înoată. Și ne-a explicat ce și cum și, după câteva săptămâni, ne-am hotărât”. 

Cabral a mai mărturisit, tot în glumă, că viața de tătic nu este simplă, pentru că mama și soacra sa au făcut echipă și îi pun tot felul de condiții. 

”Maică-mea și soacră-mea s-au reactivat și au făcut gașcă împreună cu Andreea, iar eu, când vreau să mă aproprii de copil e... ”Tricoul l-ai schimbat? Haide, schimbă tricoul, spală-te pe mâini””. Și, mă apropii de copil și mi se spune: ”OK, hai că o agiți!” Și nu este corect”.

Foto: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies