Cântăreața NAVI, cununie în 5 cu masca pe figură. „Cel mai emoționant moment din viața mea”


Cântăreața și compozitoarea NAVI s-a căsătorit civil în weekend cu iubitul ei, Andrei Grigore. Doar 3 persoane au fost de față la eveniment și au purtat măști de protecție mare parte din timp.


NAVI și Andrei își programaseră cununia civilă în urmă cu două luni. Ar fi trebuit să aibă 30 de invitați, însă când epidemia de coronavirus a început să se intensifice, mulți i-au anunțat că nu vor participa la eveniment. Atunci, au decis să le recomande tuturor să stea acasă, din rațiuni de siguranță.

Dar ei au considerat că nu pot amâna evenimentul.

A fost cel mai emoționant moment din viața mea și nu ne-am dus cu frică, ci cu precauție. Cu măști și mănuși. Au fost doar părinții iubitului meu și bunul nostru prieten, fotograful Marian Nica, cu noi în sală. Oricum, mai mulți nu aveam voie după noile prevederi”, ne-a mărturisit NAVI.

Artista a postat mai multe fotografii pe contul ei de Facebook, pentru a le arăta tuturor celor care au lipsit de la eveniment că s-au ținut de promisiunea de a-și lega destinele. Dar și că le-au simțit lipsa.

Patru nuntași și-un fotograf: titlu bun de carte. FOTO: Marian Nica

Cât privește luna de miere, cei doi logodnici nu-și fac iluzii prea mari.

Luna de miere ne-o petrecem în autoizolare, lucrând la piese noi pentru următorul meu album, Unicorn. Și la anu’ facem cununia religioasă, dar și petrecerea mare, la pădure, lângă București”, a mai spus NAVI.

Fotografii: Marian Nica 

  • Cântăreața NAVI, cununie în 5 cu masca pe figură. „Cel mai emoționant moment din viața mea”

related posts

Modifică setările cookies