Carrie, soția gravidă a lui Boris Johnson, și-a făcut al doilea vaccin anti-Covid


Soția lui Boris Johnson, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a anunțat că a primit cel de-al doilea vaccin anti-Covid și le îndeamnă pe viitoarele mămici să facă la fel. 


Carrie, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, spune ”că se simte grozav”. 

În vârstă de 33 de ani, soția premierului britanic a dezvăluit că se așteaptă să nască chiar înainte de Crăciun. Aceasta a postat de curând pe contul de Instagram: ”Tocmai mi-am făcut al doilea vaccin și mă simt grozav!

Știu că o mulțime de femei însărcinate au temeri când vine vorba de vaccinul anti-Covid, dar rezultatele sunt incredibil de bune”.

Carrie le-a asigurat pe mame că vaccinul nu crește riscul de avort spontan.

”Cercetările arată că nu există risc mărit de avort spontan.

Tocmai mi-am făcut a doua doză și mă simt excelent!”

În luna iulie, ministrul sănătății a pornit o campanie pentru a îndemna femeile gravide să se vaccine după ce datele Public Health England au arătat că nici femeie gravidă care fusese spitalizată în urma infecției cu noul coronavirus nu fusese vaccinată cu ambele doze. 

Primul copil al cuplului Boris - Carrie, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, s-a născut pe 9 aprilie 2020. Acesta a fost botezat după medicul care i-a salvat viața premierului, care a avut o formă gravă a infecției cu Covid-19.

Foto: Profimediaimages.ro

  • Carrie, soția gravidă a lui Boris Johnson, și-a făcut al doilea vaccin anti-Covid

related posts

Modifică setările cookies