Ce fetita frumoasa are Carmen Trandafir! VIDEO


Carmen Trandafir a absentat o perioada indelungata din viata muzicala, timp in care a devenit mama unei fetite superbe in varsta de 3 ani, Ana. Carmen Trandafir s-a retrat de ceva vreme din ochii publicului. Artista a devenit intre timp [...]


Carmen Trandafir a absentat o perioada indelungata din viata muzicala, timp in care a devenit mama unei fetite superbe in varsta de 3 ani, Ana.

Carmen Trandafir s-a retrat de ceva vreme din ochii publicului. Artista a devenit intre timp mama unei fetite superbe, Ana, care la nici trei anisori stie versurile multor piese, cunoaste toate planetele si poate insira notele muzicale pe portativ.

Chiar daca este una dintre cantaretele de muzica usoara din “vechea garda”, Carmen Trandafir a ramas aceeasi femeie tanara, cu aceeasi voce inconfundabila. Timpul parca nici nu a trecut peste ea, iar secretul tineretii este cu siguranta fetita ei, Ana.

Carmen marturisteste ca a inceput sa traiasca cu adevarat dupa ce a devenit mama. Micuta Ana este mereu plina de energie si fiecare zi petrecuta langa ea este una… plina de surprize!

Nu am fost pregatita sa fac un copil pana cand nu am ramas insarcinata. Deci eu nu m-am chinuit sa fac un copil. Ii multumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un copil exact cand am fost pregatita. Sunt implinita, simt implinirea aceea pe care o simti cand ai copilul. E greu, dar e cea mai frumoasa greutate, este o responsabilitate enorma insa Ana e un copil dragalas, cuminte, minunat. E o responsabilitate enorma. Credeam ca sunt pregatita, dar dupa ce-am nascut-o m-am gandit daca o sa ma descurc. Am noroc cu mama, care ma ajuta“, marturiseste artista, care pare neschimbata.

Artista a stat o perioada departe de lumina reflectoarelor. Nu a stat insa degeaba. In plan profesional, se gandeste tot mai mult la un album caritabil, pentru victimele tsunamiului din Japonia.

Daca inceputul a fost unul greu, cu multe momente de panica, acum Carmen este convinsa ca aici este locul ei, este fericita ca este mama si spune ca nu ar parasi Romania, locul unde se simte acasa.

related posts

Modifică setările cookies