Chrissy Teigen, pe jumătate dezbrăcată alături de fiul ei de 2 ani. „E greșit ceea ce faci”


Fotomodelul Chrissy Teigen a împărțit internetul în două cu o postare controversată. Ipostaza în care a fost surprinsă alături de fiul ei de 2 ani, Miles, a fost intens comentată.


Chrissy Teigen le-a arătat fanilor ce încurcă lume e fiul ei Miles, când ea se pregătește să plece la un eveniment. Soția lui John Legend a postat pe Instagram o fotografie în care ea apare pe jumătate dezbrăcată în compania micuțului.

Băiețelul, care încearcă să întârzie plecarea mamei sale, se distrează pe cinste în timp ce strecoară printre picioarele ei.

Postarea a strâns 1,5 milioane de aprecieri și a fost comentată intens. Unii s-au amuzat, însă alții au considerat că e total nepotrivit să distribui așa ceva pe internet.

Ok, mămicile să înceapă să înjure în 5, 4, 3, 2, 1....”, a scris cineva, fiind imediat apostrofat de fanii modelului.

 

E greșit ceea ce faci”, a comentat o admiratoare.

Există o mulțime de oameni aici care, în mod clar, nu au încercat niciodată să se pregătească pentru un eveniment formal în timp ce erau mama unui copil mic”, a scris altă admiratoare.

Chrissy Teigen a intervenit în încercarea de a face discuția și mai amuzantă: „Stai până o să afle că facem și baie împreună”, a scris fotomodelul de 35 de ani.

Chrissy Teigen a făcut o pauză de la rețelele sociale, după ce în octombrie 2020 a anuțat că a pierdut o sarcină. Atunci, soția lui John Legend a suferit enorm și a declarat că ea și soțul ei au trecut prin „cele mai negre zile” din viața lor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?

  • Chrissy Teigen, pe jumătate dezbrăcată alături de fiul ei de 2 ani. „E greșit ceea ce faci”

related posts

Modifică setările cookies