Comportament (de) model: s-a intors pe podium la 9 zile dupa ce a nascut


A apus de foarte mult timp vremea cand femeile erau puse sa stea la cratita si sa aiba grija de copii. Acum isi doresc o cariera de succes, iar pe plan personal, o familie fericita. Povestea modelului Anna Freemantle a [...]

Tag-uri: #moda #nasteri

A apus de foarte mult timp vremea cand femeile erau puse sa stea la cratita si sa aiba grija de copii. Acum isi doresc o cariera de succes, iar pe plan personal, o familie fericita.

Povestea modelului Anna Freemantle a uimit intreaga lume. Ea s-a intors la munca la numai 9 zile dupa ce a nascut. Desi a fost foarte apreciata de colegele de breasla, s-au gasit si guri care sa o critice.

Ea insa le-a inchis pe toate cand a pozat pentru o firma cunoscuta de lenjerie intima, demonstrand ca trupul unei femei care tocmai a nascut este foarte sexy.

Nu inteleg de ce mai exista inca prejudecati privitoare la impletirea carierei cu viata de familie. Sunt femeie, dar asta nu inseamna ca pe plan profesional nu am dreptul la succes. Imi place situatia in care ma aflu acum si ma simt chiar implinita“, a declarat Anna.

Vezi FOTO cu fotomodelul Anna Freemantle pe www.stirileprotv.ro.

related posts

Modifică setările cookies