Concurs Miss Bikini pentru femei insarcinate. Vezi cum arata concurentele


Concursurile de frumusete sunt organizate, in general, pentru domnisoarele zvelte si lipsite de angajamente, care mai au cativa ani de asteptat pana la momentul intemeierii unei familii. Aceste femei insarcinate din Texas, SUA demonstreaza ca nu toate mamicile care asteapta [...]


Concursurile de frumusete sunt organizate, in general, pentru domnisoarele zvelte si lipsite de angajamente, care mai au cativa ani de asteptat pana la momentul intemeierii unei familii.

Aceste femei insarcinate din Texas, SUA demonstreaza ca nu toate mamicile care asteapta un bebelus prefera sa stea in pat, acasa, in ultimele luni de sarcina.

Mandre de burticile lor, participantele la concursul de frumusete pentru gravide si-au aratat talentul la dans, gimnastica si muzica.

Viitoarele mamici au fost incurajate de sotii si iubitii lor si au trecut prin diferite probe inedite, cum ar fi schimbul de scutece, si apoi si-au etalat corpul in costume de baie care mai de care mai colorate.

Criteriul de selectie al concurentelor a fost unul singur. Organizatorii au acceptat doar mamici care mai aveau doar trei luni pana la momentul nasterii, scrie dailymail.co.uk.

Marea castigatoare a obtinut un premiu de 800$, vouchere, o camera digitala si tratamente de infrumusetare.

Ce parere ai despre concursul Miss Bikini pentru femeile insarcinate? Ti se pare prea indraznet? Ai participa la un astfel de concurs? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

Sursa foto: rodryan.thebuzz.com

related posts

Modifică setările cookies