Copiii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova au cucerit internetul: “Doamne, cât de frumoși sunt!”


Enrique Iglesias (46 de ani) și Anna Kournikova (40 de ani) formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul internațional. 


S-au cunoscut în 2001 și au schimbat săruturi pasionale în videoclipul melodiei “Escape”, iar de atunci sunt nedespărțiți și își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor. 

Sunt împreună de 20 de ani, însă fotografiile în care apar împreună la evenimente pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. La fel de discreți sunt și când vine vorba de copii. Anna Kournikova a născut de două ori și a reușit de fiecare dată să-și țină sarcinile secrete. 

În 2017, Enrique și Anna au devenit pentru prima oară părinți, după ce rusoaica a adus pe lume gemenii: Lucy și Nicholas. Doi ani mai târziu, fosta tenismenă a rămas din nou însărcinată. În februarie 2020, cuplul a anunțat pe contul de socializare că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Pe 30 ianuarie 2020, Anna Kournikova a născut-o pe Mary Iglesias.

Rar, superba sportiva își surprinde fanii de pe Instagram cu imagini din sânul familiei. Recent, partenera lui Enrique Iglesias a postat un filmuleț adorabil în care cei trei copii se plimbă cu o mașinută roșie prin curte. 

Cel care conduce este Nicholas, în timp ce surorile lui râd în hohote și se bucură de plimbare. Pe fundal se aude cel mai recent single al tatălui lor: Chasing The Sun. Artistul a lansat recent albumul El final, care conține 11 melodii.

Clipul s-a viralizat rapid, iar internauții au fost cuceriți de frumusețea micuților. “Doamne, cât de frumoși sunt!”, “Sunt adorabili!”, “Ce trio!”, “Ce mari s-au făcut!”, “La fel de frumoși ca părinții lor”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. Mândru, tăticul Enrique a distribuit la InstaStories filmulețul postat de Anna Kournikova.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • Copiii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova au cucerit internetul: “Doamne, cât de frumoși sunt!”

related posts

Modifică setările cookies