Cum au aflat doua familii, dupa 12 ani, ca le-au fost schimbati copiii la maternitate


Doua familii din Rusia au dat in judecata maternitatea unde li s-au nascut copiii, in urma cu 12 ani, dupa ce si-au dat seama ca au primit un bebelus care nu era al lor. Adevarul a iesit la iveala dupa [...]


Doua familii din Rusia au dat in judecata maternitatea unde li s-au nascut copiii, in urma cu 12 ani, dupa ce si-au dat seama ca au primit un bebelus care nu era al lor.

Adevarul a iesit la iveala dupa ce fostul sot al uneia dintre mame a refuzat sa plateasca pensia alimentara, pe motiv ca fata pe care o aveau impreuna nu seamana deloc cu el. Iar testele ADN i-au dat dreptate – copilul nu era inrudit cu niciunul dintre parinti.

Politistii au reusit sa-i gaseasca pe parintii biologici ai fetei, care au primit si ei aceeasi veste – au crescut copilul unei alte familii.

Desi au aflat adevarul, niciuna dintre cele doua fete nu vrea sa-si paraseasca actualul camin, pentru a fi alaturi de parintii naturali.

Ambele familii cer acum despagubiri totale in valoare de 5 milioane de ruble (158.000 de dolari). Insa niciun cadru medical nu poate fi pus sub acuzare, din cauza ca a trecut prea mult timp de la comiterea greselii.

related posts

Modifică setările cookies