Cum îți dai seama dacă soția/soțul te înșală, conform unui detectiv particular


Nu este niciodată ușor să afli că partenerul te înșală, dar majoritatea oamenilor preferă să afle adevărul despre infidelitățile celui iubit.


Conform unui detectiv particular - fost agent federal - există mai multe semne care își indică faptul că cineva te înșală în relație. 

După ce a identificat aceleași semne de-a lungul a 40 de ani, Martin, președintele biroului Martin Investigative Services din Newport Beach, California, a scris cartea ”Seeing Life through Private Eyes”, unde a listat 20 dintre cele mai evidente indicii ale infidelității. 

Acesta spune că dacă identifici la partenerul tău unul sau două semne, nu este motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, dacă bifezi patru sau mai multe indicii, vinovăția partenerului e evidentă.

Cele mai comune și evidente semne: când partenerul petrece mai mult timp la muncă, în călătorii de afaceri, se răresc relațiile intime și apar reacțiile defensive.

Un nou abonament la sală sau o nouă vestimentație pot fi semne că partenerul încearcă să arate mai bine, posibil pentru altcineva.

Oricum, ceea ce nu trebuie să ignorăm niciodată este intuiția noastră, conform lui Martin. De obicei, oamenii își dau seama când celălalt nu este sincer 100%.

Semne că partenerul te înșală


Schimbarea obiceiurilor

Pleacă de acasă devreme și se întoarce târziu

Călătorii de afaceri repetate

Absentează de la evenimente de familie

Lucrează peste program în exces

Cheltuieli inexplicabile

Conturi secrete de Instagram și email

Facturi ascunse

Se îngrijește mai mult decât de obicei

Miroase a alt parfum

Cumpără cadouri care nu ajung la tine

Lucruri inexplicabile - de exemplu, perzervative în mașină

Abonament nou la sală

Apeluri pierdute de la un număr necunoscut

Mesaje codificate

Mai puțin sex

Reacții evazive sau defensive

Minciuni evidente

Urăște vizitele-surpriză


Acum, în era tehnologiei, Martin spue că majoritatea oamenilor își pot confirma bănuielile singuri, fără să se mai bazeze pe un detectiv particular. 

”Jocul s-a schimbat drastic din cauza tehnologiei”, spune Martin. 

Foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies