Trucuri pentru a deveni mamica de fetita


Conform unui studiu danez, 80% dintre femeile care au adoptat o dieta speciala pentru “fetite” cu noua saptamani inainte de a ramane insarcinate si-au indeplinit visul si au devenit mamici de fetite.


Dieta a fost bogata in calciu si magneziu si a continut fructe, branzeturi, verdeturi si orez. Pe langa acestea, viitoarele mamici au luat suplimente si s-au dus sa faca analize care sa le masoare in mod constant nivelul de calciu si magneziu din sange.

Doamnele au evitat mancarurile bogate in potasiu si sodiu (bananele si cartofii), intrucat se crede ca ele favorizeaza dezvoltarea sexului masculin. Dintre cele 32 de femei care au participat la studiul de cinci ani, 26 au devenit mamici de fetite.

Pe langa dieta aparte, doamnelor li s-a mai cerut un lucru: sa intretina relatii sexuale cu partenerii lor intr-un anumit moment al ciclului menstrual, mai exact, cu trei-patru zile inainte de ovulatie.

A existat si un argument pentru cererea specifica si anume faptul in spermatozoizii purtatori de cromozomi Y sunt mai rapizi, dar mor mai repede. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X rezista mai mult timp. Astfel, daca incercau sa concepa chiar inainte de ovulatie, cand ovulele erau eliberate, spermatozoizii X puteau fi singurii care “supravietuiau” si erau fertilizati.

Specialistii spun insa ca dieta a avut un impact mai mare decat cel de-al doilea sfat, mizand pe faptul ca nivelul de minerale din sange poate afecta ovulele nefertilizate, facandu-le mai receptive la spermatozoizi. Cercetatorii care au condus studiul incearca acum sa testeze o solutie care sa favorizeze dezvoltarea sexul masculin al fatului.

Oamenii cred ca daca urmeaza intocmai sugestiile noastre, sansele ca bebelusul sa aiba sexul dorit cresc considerabil. Metoda este experimentala, insa am dovedit ca functioneaza“, a spus Annet Noorlander, biolog specialist.

Tu ai incerca o dieta pentru a avea sanse mai mari de a deveni mama de fetita? Crezi noua saptamani de regim special vor contribui la formarea sexului bebelusului tau?

related posts

Modifică setările cookies