Faci alergii de primavara? Care sunt alimentele cu care poti lupta impotriva lor


Odata cu primavara, au aparut si alergiile specifice sezonului. Desi exista medicamente care lupta impotriva alergiilor de primavara, sunt si destule alimente cu care poti obtine acelasi rezultat. Iata cateva dintre alimentele care ajuta la combaterea alergiilor, potrivit the Huffington Post: [...]


Odata cu primavara, au aparut si alergiile specifice sezonului. Desi exista medicamente care lupta impotriva alergiilor de primavara, sunt si destule alimente cu care poti obtine acelasi rezultat.

Iata cateva dintre alimentele care ajuta la combaterea alergiilor, potrivit the Huffington Post:

Sfecla rosie – combinatia de antocianine pe care o contine este un puternic agent anti-inflamator, care lupta impotriva alergiilor.

Praful de curcuma – folosirea condimentului tine alergiile departe. Acesta are si puternice calitati anti-oxidante care functioneaza precum alimentele bogate in antioxidanti in combaterea alergiilor.

Lamaia – este fructul care duce adevarate batalii impotriva alergiilor de primavara. Este si un puternic anti-inflamator care reduce si nivelul colesterolului.

Ceapa – ajuta in special oprirea curgerii nasului si a ochilor. Ceapa este recomandata primavara in timpul oricarei mese.

Mango – contine vitamina C, sistemul imunitar fiind astfel la cele mai inalte cote dupa consumarea fructului. Mango este o alternativa (ca gust) la portocale.

Usturoi – aprovizioneaza corpul cu antihistamine naturale, consumul sau fiind o buna modalitate de a pastra alergiile la distanta.

Mediafax

related posts

Modifică setările cookies