Curcubeul-masinuta. Uite ce poti face cu putina imaginatie si 2.500 de jucarii


Mare atentie, dragi colectionari! Indiferent de varsta pe care o aveti, curcubeul din 2.500 de masinute va va impresiona, cu siguranta! The Toy Atlas Rainbow este opera de arta a unui artist din Marea Britanie, David T. Waller. Intreaga constructie [...]


Mare atentie, dragi colectionari! Indiferent de varsta pe care o aveti, curcubeul din 2.500 de masinute va va impresiona, cu siguranta!

The Toy Atlas Rainbow este opera de arta a unui artist din Marea Britanie, David T. Waller. Intreaga constructie este formata dintr-un numar impresionant de 2.500 de masinute de colectie asezate in functie de culoare si nuanta astfel incat sa recreeze culorile curcubeului.

Piesa a castigat anul trecut chiar premiul People’s Award la Arts Depot Open si a smuls numai opinii pozitive.

Oricat de spectaculoasa ar fi ea, criticii spun ca nu se pot abtine sa nu strice intreaga compozitie si sa se joace cu masinutele miniaturale.

Pentru un moment, acestia au declarat ca si-ar dori sa fie din nou copii si sa uite de arta pentru a se bucura cum se cuvine de o sesiune de joaca.

In mod sigur cei mai nazdravani dintre baieti si-ar dori sa faca acelasi lucru, iar tie nu-ti ramane decat sa-i arati baietelului tau nebunia de colectie a artistului.

Crezi ca nazdravanului tau i-ar placea sa se joace alaturi de prietenii lui cu toate jucariile din opera de arta a englezului?

related posts

Modifică setările cookies