DePici.ro, noul site din portofoliul digital PRO TV! Fii cu ochii pe recomandările legate de sarcină!


Femeile însărcinate au nevoie de informații relevante despre sarcină, alăptare și creșterea unor copii sănătoși, iar site-ul DePici.ro este cel mai bun loc în care le pot găsi.


PRO TV vine în ajutorul tinerilor părinți, aflați în căutarea celor mai relevante știri și informații despre creșterea și educarea noilor generați de pici, cu noul site https://www.depici.ro! Femeile gravide vor putea găsi aici informații despre cele 9 luni de sarcină și naștere. Mai mult, pe pagina https://www.depici.ro/calculator-sarcina vor putea afla în ce săptămână de sarcină se află cu ajutorul calculatorului specific, dar și informații relevante despre bebeluș.

De asemenea, site-ul va include calculatorul de greutate care va ajuta la aflarea greutății ideale și la măsurarea indicelui de masă corporală în funcție de vârstă, sex, înălțime și greutate la adresa https://www.depici.ro/calculator-greutate.

Site-ul va oferi cititorilor interviuri cu medici pediatri, îndrumări pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar și articole de familie cu vedetele din România! 

Una dintre rubrici, CarteDePici, va veni în inspirația tuturor celor care căutau o bibliotecă virtuală cu recomandări de cărți pentru copii! Titlurile existente îi vor ghida pe cei mici să descopere lumea și să primească răspunsuri la unele dintre întrebările care li se conturează în anii copilăriei! 

Conținutul site-ului va purta semnătura Oanei Hagiescu, jurnalist digital cu o experiență de peste 20 ani ca reporter și producător de Știri. 

Pentru cele mai interesante informații, despre și pentru cei mici, urmărește site-ul DePici.ro

Vezi și VIDEO: Dr. Mihai Craiu, despre cum ar trebui învățați și încurajați cei mici să respecte regulile de protecție COVID-19

  • DePici.ro, noul site din portofoliul digital PRO TV! Fii cu ochii pe recomandările legate de sarcină!

related posts

Modifică setările cookies