Doi soți și-au dat în judecată fiul fiindcă nu le-a făcut un nepot. „Nu contează ce e, vrem un nepot”


Un cuplu din India a șocat instanțele de judecată din țara natală cu cererea sa neobișnuită. Cei doi soți și-au dat în judecată fiul fiindcă, în cei șase ani de mariaj, nu le-a oferit un nepot.


Sanjiv Ranjan Prasad și soția lui și-au chemat fiul în instanță și cer daune de peste 645.000 de dolari fiindcă nu le-a făcut un nepot. Cei doi soți, ajunși la vârsta pensionării, susțin că fiul lor și soția acestuia nu plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat, ceea ce i-a scandalizat, scrie agenția de presă ANI, citată de Daily Mirror.

Părinții băiatului au cerut despăgubiri uriașe dacă fiul lor nu le „livrează” un nepot până anul viitor.

Fiul meu este căsătorit de șase ani, dar încă nu plănuiește să aibă un copil. Dacă am avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră ar fi mai suportabilă”, a spus tatăl la tribunal, conform sursei citate.

El susține că familia nurorii sale controlează viața și averea fiului său și că din cauza acesteia el nu are azi un copil.

Pentru Sanjiv Ranjan Prasad nu este important sexul copilului, doar să aibă un nepot. Bărbatul spune că și-a investit toți banii în fiul și nora lui, iar ei nu au de gând să-l răsplătească cum se cuvine, cu un nepoțel.

I-am dat fiului meu toți banii mei, l-am școlit în America. Nu mai am niciun ban. Am luat un împrumut la bancă pentru a ne construi o casă. Avem probleme financiare și personale”, a mai spus bărbatul.

Cazul lor va fi adus în fața instanței în data de 17 mai 2022.

Foto: ANI Agency

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies