Drama Ramonei Păuleanu: fiul ei, născut prematur, e în spital de 5 luni. „Nu vă pot explica ce este în sufletul meu”


Ramona Păuleanu, care aduce știrile despre starea vremii la PRO TV, a născut o fată și un băiat în urmă cu 5 luni. Din nefericire, băiețelul ei, Luca, e încă în spital din cauza nașterii premature și a unei bacterii luate din spital.


Ramona Păuleanu aștepta o revenire rapidă după sarcină, însă copiii ei, născuți prematur, au nevoie în continuare de toată atenția sa și a medicilor. Prezentatoarea de la Meteo a dezvăluit că fiul ei, Luca, e încă în spital, deși a venit pe lume în urmă cu 5 luni.

Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. 

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine”, s-a confesat jurnalista pe contul ei de socializare. 

Ramona Păuleanu, despre fiul ei: „A fentat de 3 ori moartea”

Ramona Păuleanu a dezvăluit că, în ciuda fragilității sale, Luca a demonstrat că vrea să trăiască. Băiețelul ei „are o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea”, a scris prezentatoarea.

Ramona speră să-l vadă pe Luca acasă de Crăciun, unde îl așteaptă toți cei dragi. 

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Stiu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta (…) Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părintii care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu.”

Fotografii: Ramona Păuleanu Facebook

Vezi și VIDEO: 

  • Drama Ramonei Păuleanu: fiul ei, născut prematur, e în spital de 5 luni. „Nu vă pot explica ce este în sufletul meu”

related posts

Modifică setările cookies