După ce familia ei a crezut că a murit și a incinerat-o, o pisică a revenit acasă bine merci


Proprietarii unei pisici au presupus că aceasta este moartă și au incinerat-o pentru ca, mai apoi, să aibă șocul vieții când felina a apărut la ușa casei. 

Tag-uri: #pisica #incinerata

Rachel Fitzsimons (40 de ani), soțul ei, John, și cei doi copii au fost distruși atunci când pisica lor, Frankie (16 ani), nu s-a mai întorsc acasă. Au căutat-o peste tot, cu ajutorul comunității locale din Warrington, Cheshire.

Câteva zile mai târziu, aceștia au descoperit o pisică fără suflare, de aceeași culoare și mărime cu pisica pierdută.

”Pisica arăta ca Frankie. Soțul meu a reușit să-i facă o poză, dar pisica era foarte grav rănită și greu de identificat”, a declarat doamna Fitzsimons pentru Manchester Evening News.

”Pisica moartă corespundea descrierii pe care i-am făcut-o lui Frankie: o pisică tărcată, pufoasă, cu burta albă. Nu i-au găsit chip-ul pentru că fusese decapitată. Noi locuim foarte aproape de autostradă, așa că era foarte probabil să fie pisica noastră.

Mama a hotărât ca pisica să fie incinerată.

”Remy obișnuia să doarmă cu Frankie în pat în fiecare seară, așa că a fost distrus când a dispărut. A plâns zile întregi. Când am primit cenușa pisicii, Remy a pus-o lângă patul lui. Zile întregi, cu toții am avut ochii în lacrimi”, a mai declarat Rachel Fitzsimons. 

Cu toate acestea, după 22 de zile de la dispariția, Frankie a venit acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Era murdar și foarte slab, dar l-am dus la veterinar și este ok”, a spus mama. ”Nu avem nici cea mai vagă idee unde a fost, dar ne bucurăm că s-a întors la noi”.

 

Foto: Getty

  • După ce familia ei a crezut că a murit și a incinerat-o, o pisică a revenit acasă bine merci

related posts

Modifică setările cookies