Ea e Nancy, are 56 de ani și poartă în pântec copilul fiului ei: E cel mai frumos lucru


Nancy Hauck a primit cea mai bună veste când a aflat că este însărcinată. Femeia de 56 de ani poartă în pântec copilul fiului ei, după o procedură de fertilizare in vitro cu puține șanse de reușită. Ea a recurs la acest gest fiindcă nora sa nu mai poate să aducă pe lume copii.


Miracolul s-a produs în familia lui Jeff Hauck, un bărbat de 32 de ani din Utah care a descoperit că soția lui, Cambria, nu mai poate să ducă o sarcină. Tânăra a trecut printr-o histerectomie, care a presupus îndepărtarea unei părți a uterului. 

Cea care le-a adus fericirea în casă a fost Nancy Hauck, mama lui Jeff, care s-a oferit să fie mamă-surogat. După o procedură de fertilizare in vitro cu puține șanse de reușită, minunea s-a produs. Nancy poartă în pântec copilul fiului ei și n-a fost nicicând mai fericită.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi gravidă la 56 de ani sau că asta ar fi posibil, dar este cel mai frumos lucru”, a dezvăluit Nancy pentru Daily Mail.

Fiul și nora aveau deja două perechi de gemeni, însă după ultima sarcină, Cambria a fost nevoită să facă o intervenție chirurgicală care i-a luat acest dar al procreării.

Totuși, aveau la păstrare alți șapte embrioni, pe care Nancy s-a oferit să-i poarte în locul ei.

Sarcina a fost foarte asemănătoare cu purtarea fiului meu, dar mi-a fost puțin mai greață. Mă simt foarte puternică știind că port în pântec fata fiului meu”, a mai spus Nancy, care a mărturisit că a fost puțin speriată de ideea de a rămâne gravidă după 26 de ani de la utima sarcină.

Dar, cum viața ne arată adesea, miracolele sunt posibile.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Ea e Nancy, are 56 de ani și poartă în pântec copilul fiului ei: E cel mai frumos lucru

related posts

Modifică setările cookies