El este cel mai tânăr influencer de pe Instagram. Povestea lui a frânt inimile internauților


Are numai un anișor, dar Sean Heilimo este bebelușul care a frânt inimile internauților în ultimele luni. Acesta s-a născut fără un braț, dar în ciuda vârstei fragede, pare că nimic nu îi stă în cale. 


Sean este se pare cel mai tânăr influencer de pe Instagram și are deja peste 6000 de urmăritori. Micuțul este originar din Toronto, Canada, iar atunci când mama i-a făcut cont pe celebra rețea de socializare, nici prin cap nu i-a trecut ca va avea un copil vedetă.

Băiețelul s-a născut fără mâna și brațul stâng, sau în termeni medicali, sindromul benzilor amniotice, o afecțiune rară provocată de firele sacului amniotic care se înfășoară în jurul fătului (degete, mânuțe, picior). Acest lucru a împiedicat dezvoltarea sa normală, dar Sean vrea cu orice preț să fure toate inimile internauților și pare că nimic nu îi stă în cale.

Citește și: Ce mare este Tiago, fiul lui Adrian Mutu. Dovada că așchia nu sare departe de trunchi. Cum arată și cât de talentat este

Mama, Brianna Heilimo, este cea care a creat pe Instagram contul pentru Sean și a început pas cu pas să redea povestea de viață a fiului său. Femeia ține un fel de jurnal online, în care descrie aventura micuțului său prin viață.

"Postez în general fotografii despre momentele cele mai grele prin care trece Sean și provocările pe care le întâmpină. Târâtul, jocul și mâncatul singur au fost mai grele pentru Sean la început. Dar chiar și așa este un copil tare vesel și cred că din acest motiv oamenii au ajuns să îl îndrăgească așa tare. Am primit foarte mult sprijiin și comentarii pozitive de la atât de mulți oameni, ceea ce ne-a adus multă alinare și ne-a încurajat să fim în continuare optimiști", a povestit mama lui Sean, potrivit metro.co.uk.

Brianna și tatăl lui Sean au aflat de afecțiunea bebelușului lor încă din săptămâna 20 de sarcină și deși medicul le-a spus că brațul stâng nu este dezvoltat normal, aceștia au luptat și mai mult pentru viața fiului lor, chiar dacă și-au dat seama de la început că nu va avea o viață ușoară.

"Pot spune cu bucurie că poate face majoritatea lucrurilor pe care le face orice copil de vârstă lui. Dacă se joacă cu jucării, apucă o jucărie cu brațul lui bun și își folosește brațul stâng ca ajutor în ridicarea altor jucării. Știe foarte bine ce poate face și ce nu. E foarte intuitiv și inteligent", a mai adăugat mămica.

De ce a creat pagina de Instagram? Pentru ca alți părinți care trec printr-o situație similară să nu se lase descurajați și să lupte așa cum știu ei mai bine pentru viața copiilor lor. Cea mai mare dovadă de iubire o dă tot ea, din nou. Cele mai recente imagini de pe contul de Instagram arată că Sean este un copil bogat, are doi părinți care îl iubesc nespus și care în curând vor deveni din nou părinți. 

De această dată, Brianna poartă în pântece o fetiță, un partener de joacă pe cinste pentru micuțul Sean, nu-i așa?

Sursă foto: Instagram

  • El este cel mai tânăr influencer de pe Instagram. Povestea lui a frânt inimile internauților

related posts

Modifică setările cookies