Cu toate că și-a promis că de această dată să nu plângă, celebra mămica a fost copleșită de emoții la gândul ca fiica sa vă pleca singură peste hotare: ,,Deși până astăzi am fost lipsiți de griji și chiar entuziasmați pentru ea, pentru că va fi o oportunitate perfectă de a prinde încredere în propria persoană, recunosc că, după ce am lăsat-o la aeroport, au început să mă încerce tot felul de gânduri. Fără părinți, fără profesori sau colegi, fără niciun prieteni, Alesia mea pleacă în tabără ca cea mai curajoasă fetița din lume. Cel puțin pentru mine", a declarat emoționată Ela Crăciun.

O experiență plină de peripeții, pentru că zborul Alesiei a avut o întârziere de 3 ore, Ela s-a întors acasă cu fiica sa, pentru a mai petrece și acele clipe împreună, nu înainte însă de a ii oferi micuței toate încurajările sale.

Așa cum Ela Crăciun a făcut de fiecare dată imposibilul și nu a dat în urmă de la nimic, chiar și atunci când șansele păreau a-I fi potrivnice, așa își dorește să fie și fiica sa, Alesia.

Prezentatoare tv, autoare a trei cărți de succes, deținătoarea unui blog recompensat an de an cu multiple distincții pentru conținutul de calitate postat și de curând gazda propriului sau podcast, Cu Ela la doctor", Ela Crăciun este în primul rând mama a trei copii.

,,Știu că ea vrea să plece la facultate în afara țării, așa că o încurajez și încercam să ne pregătim pentru asta. Știu că pentru mine va fi un pas greu, însă nu pot să nu mă gândesc la ea. Vreau să pun binele ei pe primul loc. Pentru că asta face un părinte. Însă până atunci mai este, iar dacă ar fi să îi dau un sfat, acela ar fi să își urmeze visurile orice ar fi", a completat Ela Crăciun.