Elwira, sotia lui Mihai Petre, o gravida eleganta. Uite cum arata cu o luna inainte de nastere


Desi insarcinata in luna a opta, Elwira, sotia lui Mihai Petre, nu a putut rata Romanian Open, una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din tara organizate de juratul de la “Romanii au talent”. In cele doua zile [...]


Desi insarcinata in luna a opta, Elwira, sotia lui Mihai Petre, nu a putut rata Romanian Open, una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din tara organizate de juratul de la “Romanii au talent”.

In cele doua zile ale competitiei, Elwira a fost superba in doua rochii de gala, elegante. Sotia lui Mihai Petre s-a afisat intr-o rochie cu umerii goi, lila cu auriu, iar in cea de-a doua zi intr-o tinuta nude, care venea perfect pe noua ei silueta.

Mihai si sotia sa, Elwira, nu au fost doar in postura de organizatori, ci si de antrenori. Perechile Academiei de Dans Mihai Petre au intrat si ele in competitie, urcand aproape de fiecare data pe podium.

Zeci de perechi din Romania, Germania, Ungaria, Italia, Danemarca, Rusia sau chiar Noua Zeelanda s-au intrecut in pasi de salsa, rumba, jive sau vals vienez oferind celor prezenti un spectacol extraordinar. Nivelul competitiei a fost unul foarte ridicat, pe ringul de dans concurand perechi care se afla printre primele 10 ale lumii.

“Am avut foarte mari emotii in ceea ce priveste aceasta competitie, pentru ca ne-am dorit ca totul sa iasa perfect. Emotiile au fost atat din punct de vedere al organizatorilor, cat si al antrenorilor, pentru ca echipele scolii noastre de dans au concurat si ele. Suntem bucurosi ca am reusit sa oferim publicului un spectacol atat de frumos si ne dorim foarte mult ca acest eveniment sa devina o traditie, sa il putem organiza in fiecare an pentru ca, dupa parerea mea, dansul sportive este unul dintre cele mi frumoase sporturi”, a declarat Mihai Petre.

Printre invitatii veniti sa se bucure de spectacolul de dans s-au numarat Dana Rogoz, Laura Cosoi, Pavel Bartos impreuna cu familia, Dan Cruceru, Magda Palimaru, dar si vedetele noului sezon “Dansez pentru tine” impreuna cu partenerii si coregrafii lor.

Veniti direct de la antrenamente acestia au urmarit fiecare miscare, fiecare pas al concurentilor cu interes si admiratie, sperand sa obtina si ei aceleasi reactii cand se vor afla pe ringul visurilor!

Aflata la prima editie, Romanian Open a oferit publicului un spectacol de dans nemaipomenit. Mihai Petre si sotia lui, Elwira, isi doresc sa transforme aceasta competitie intr-un eveniment anual, pentru ca din ce in ce mai multi oameni sa descopere frumustea dansului sportiv.

related posts

Modifică setările cookies