Enrique Iglesias și Anna Kournikova au o fetiță. Primele poze cu „raza lor de soare”


Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt doi părinți fericiți și au arătat asta lumii întregi. Artistul și soția sa au postat primele imagini cu noul membru al familiei lor, Sunshine.


Enrique Iglesias e tată de trei ori. Cântărețul a confirmat că soția lui, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, a născut pentru a doua oară. Ei mai au doi gemeni, în vârstă de 2 ani, Lucy și Nicholas.

Joi seară, Enrique și Anna au postat simultan pe Instagram fotografii cu fetița lor, pe care au botezat-o deja Sunshine (Răsărit – n. red.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Fetița s-a născut la 30 ianuarie 2020, însă cei doi au ținut secretă această informație până joi. Însă, Enrique și Anna au fost dați de gol chiar de fratele artistului, Julio Iglesias Jr. Acesta a dezvăluit la un post de radio din Chile că e în culmea fericirii după ce Anna Kournikova l-a anunțat că are un nou nepot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

 

Chiar dacă trăiesc împreună de aproape 20 de ani, Enrique Iglesias și Anna Kournikova nu s-au căsătorit în stil tradițional. Întotdeauna, fosta tenismenă a susținut că pentru ea prioritari sunt copiii, nu căsătoria.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Zvonuri noi susțin căsătoria în secret a lui Cristiano Ronaldo

  • Enrique Iglesias și Anna Kournikova au o fetiță. Primele poze cu „raza lor de soare”

related posts

Modifică setările cookies