Femeia care a născut cvadrupleți identici în plină pandemie de coronavirus și-a văzut copiii abia după două luni


Pentru Jenny și Chris Marr viața s-a schimbat radical în plină pademie de coronavirus. Femeia din Dallas a născut 4 băieți identici, pe care i-a putut lua acasă doar la două luni după ce au venit pe lume.


Lui Jenny (35 de ani) i-a venit sorocul la 15 martie, la doar două zile după ce președintele Donald Trump a decretat stare de urgență în SUA, ca urmare a noului coronavirus. Femeia a născut 4 băieți identici în timp ce medicii din toată țara erau sub asediul noii boli infecțioase care cuprinsese întrega planetă.

Să avem copii în timpul pandemiei a fost o experiență de neuitat. Tot personalul Spitalului Presbiterian din Dallas au făcut din copiii noștri o prioritate, pentru îngrijire și siguranță”, a dezvăluit recent Jenny pe contul ei de socializare.

Citește și: Viața la țară, în Italia, în locurile unde coronavirusul nu a ajuns încă

Reprezentanții spitalului spun că este o raritate ca o femeie să nască patru copii identici, în SUA fiind puține cazuri raportate.

Cei 4 băieți, care vor primi numele Harrison Foy, Henry William, Hudson Perry și Hardy Smith au petrecut două luni la terapie intensivă și în unitatea de îngrijire specială a spitalului. Copiii au avut nevoie de îngrijire atentă fiindcă au venit pe lume mai devreme decât era prognozat.

A fost cu 5 săptămâni mai devreme decât ne-am așteptat și mi-am făcut griji că vom petrece atât de mult timp în spital”, a mărturisit Janny, care le-a mulțumit doctorilor și asistentelor care au avut grijă de bebelușii ei. 

Fotografii: Jenny Marr Facebook/Shutterstock

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

  • Femeia care a născut cvadrupleți identici în plină pandemie de coronavirus și-a văzut copiii abia după două luni

related posts

Modifică setările cookies