Fetița cu 26 de degete, născută în India, e considerată reîncarnarea zeității Dholagarh Devi


O fetiță cu 26 de degete s-a născut în orașul Bharatpur, situat în nordul statului Rajasthan din India. Localnicii cred că au prmit un semn divin, fetița fiind considerată reîncarnarea zeității Dholagarh Devi.


Medicii de la spitalul unde s-a născut fata au încercat să le explice părinților că fiica lor suferă de o anomalie cunoscută sub numele de polidactilie. O afecțiune congenitală, determinată genetic, polidactilia se manifestă prin apariția mai multor degete la mâini și/sau la picioare decât este normal.

Fetița născută în India are acum 14 degete la mâini (7 la fiecare mână) și 12 la picioare (6 la fiecare picior). Cu toate acestea, mama și tatăl copilului sunt siguri că fiica lor vestește a doua venire pe Pământ a zeității Dholagarh Devi, scrie guardian.ng.

Mai mult, spitalul unde a venit pe lume fetița este situat în imediata apropiere a templului zeiței Dholagarh Devi. De aceea, părinții cred că zeitatea s-a întrupat din nou, în chipul fiicei lor. În tradiția indiană, Dholagarh Devi este o zeiță tânără care are mai multe brațe.

Sora mea a adus pe lume o fetiță care are 26 de degete, iar noi o considerăm încarnarea zeiței Dholagarh Devi. Suntem foarte fericiți”, a declarat fratele femeii de 25 de ani care a născut recent.

Medicii spun că fetița este perfect sănătoasă, chiar dacă are o anomalie genetică. 

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies