“Finding Nemo” sau “Little Mermaid” 3D. Disney lanseaza in urmatorii doi ani patru filme de animatie celebre in acest format


Studiourile Disney au anuntat ca vor lansa in urmatorii doi ani pe marile ecrane nord-americane, in format 3D, alte patru filme de animatie considerate clasice, dupa succesul de box office obtinut de filmul “The Lion King (in 3D). Cum ar [...]


Studiourile Disney au anuntat ca vor lansa in urmatorii doi ani pe marile ecrane nord-americane, in format 3D, alte patru filme de animatie considerate clasice, dupa succesul de box office obtinut de filmul “The Lion King (in 3D).

Cum ar fi sa vezi “Finding Nemo” sau “Little Mermaid” 3D? Disney lanseaza in urmatorii doi ani patru filme de animatie celebre in format tridimensional.

Astfel, compania va lansa in format 3D “Frumoasa si bestia/ Beauty and the Beast” (1991), in ianuarie 2012, “In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo” (2003), in septembrie 2012, “Compania Monstrilor/ Monsters, Inc.” (2001), in ianuarie 2013, si “Mica sirena/ Little Mermaid” (1989), in septembrie 2013.

Marile povesti si marile personaje nu au varsta, iar la Disney avem sansa de a avea un cufar de comori plin cu amandoua“, a declarat intr-un comunicat Alan Bergman, presedintele Walt Disney Studios.

Studiourile Disney mizeaza pe succesul obtinut de proiectia versiunii 3D a filmului “The Lion King“, considerat o mare surpriza in box office-ul nord-american din luna septembrie. Acest film a obtinut incasari de aproape 80 de milioane de dolari in trei saptamani de proiectii in Statele Unite ale Americii si Canada.

Mediafax

related posts

Modifică setările cookies