FOTO Cum s-a îmbrăcat soția lui Radu Mazăre la nunta din penitenciar


Radu Mazăre și iubita lui, designerul vestimentar Roxana Mihalache, s-au cununat civil miercuri în Penitenciarul Rahova. Ce rochie a purtat soția fostului primar al Constanței.


Roxana Mihalache nu a primit încă inel de logodnă de la Radu Mazăre, dar a spus DA în cadrul unei ceremonii civile care a avut loc la Penitenciarul Rahova în această după-amiază. Designerul vestimentar, care are o relație de mulți ani cu Radu Mazăre, a ales o rochie simplă, de culoare ivoire, cu bretele subțiri, cu cordon în talie.

FOTO: stirileprotv.ro

M-am pregătit în 20 de minute, rochia e veche. Eu m-am aranjat singură. Nu am primit încă inel de logodnă”, a declarat Roxana Mihalache la sosirea la penitenciar, conform stirileprotv.ro.

În vârstă de 31 de ani, Roxana Mihalache a fost cerută în căsătorie luna trecută, prin telefon. Radu Mazăre a sunat-o din penitenciar pentru a-i face propunerea.

Citește și: Cum arată resortul de lux pe care Radu Mazăre l-a construit în Madagascar

 

FOTO: stirileprotv.ro

Radu Mazăre și soția lui, nași în aceeași zi

Radu Mazăre și actuala sa soție au petrecut de două ori azi. Cei doi au fost nași de cununie pentru colegul de celulă al fostului primar al Constanței, care și-a cerut iubita în căsătorie. 

  • FOTO Cum s-a îmbrăcat soția lui Radu Mazăre la nunta din penitenciar

related posts

Modifică setările cookies