Fotografie rară cu Maceo, fiul lui Halle Berry și al lui Olivier Martinez


Halle Berry și Olivier Martinez s-au cunoscut în 2010 și vreme de cinci ani au format unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood. 


Actorii s-au căsătorit în 2013 în Franța, iar trei luni mai târziu, Halle l-a adus pe lume pe Maceo, singurul copil al cuplului. 

În 2015, Halle Berry a depus actele de divorț. Cei doi au căzut de acord asupra custodiei fiului lor, care a rămas să locuiască alături de mama lui și surioara Nahla.

Halle și-a ținut întotdeauna copiii departe de lumea mondenă și nu le-a arătat niciodată chipul pe rețelele de socializare. 

Ieri, 6 octombrie, a fost o zi specială pentru familia actriței. Mezinul Maceo a împlinit 8 ani, iar Halle le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram 

Actrița de 55 de ani a postat o fotografie cu Maceo, spre încântarea celor 7 milioane de urmăritori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

“Micuțul ăsta a împlinit 8 ani azi! La mulți ani, “tunet”!”, a scris Halle pe Instagram. Maceo poartă o bască, iar chipul îi e pe jumătate acoperit. Chiar și așa, fanii nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre cei doi. 

“Chiar și din poza asta ne putem da seama că arată exact ca tine!”, “Wow, geamănul tău!”, “Arată exact ca tine!”, “E tu în varianta mini”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii actriței. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"
 
  • Fotografie rară cu Maceo, fiul lui Halle Berry și al lui Olivier Martinez

related posts

Modifică setările cookies