Fotomodelul Elsa Hosk, ședință foto incendiară în a patra lună de sarcină. „E fetiță”


Elsa Hosk (31 de ani) a anunțat pe Instagram că va fi mămică anul viitor. Modelul e origine suedeză, care se află la jumătatea perioadei sale de sarcină, a sărbătorit momentul cu o ședință foto incendiară.


Modelul Victoria’s Secret este la primul copil cu partenerul de viață, antreprenorul Tom Daly. Elsa Hosk și-a surprins fanii în urmă cu câteva zile, când a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată în 4 luni și jumătate. A pozat provocator, cu burta de gravidă la vedere, stârnind peste 748.000 de reacții pozitive pe Instagram.

Fotograful profesionist Sante D’Orazio a imortalizat-o aproape goală, spre deliciul admiratorilor ei.

Mă bucur atât de mult pentru tine. Copilul tău va fi cel mai stilat din lume”, a comentat un admirator. 

FOTO: Elsa Hosk Instagram

Însă, Elsa nu a anunțat atunci care e sexul copilului, lucru așteptat de fanii ei. Modelul Victoria’s Secret a cedat insistențelor, iar duminică a dezvăluit că va avea o fetiță, cu un alt calup de poze. Însă, această ședință foto a fost făcută înainte de cea de mai sus, judecând după dimensiunile reduse ale burticii.

Citește șiModelul care și-a alăptat fetița pe catwalk, sfat pentru românce: „Fiți încrezătoare în alegerile voastre ca mame”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babygirl ????????????????????????

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Carantina le face pe toate modelele Victoria’s Secret să rămână gravide”, a comentat un fan, care a observat acest comportament în ultimele luni.

Printre colegele de breaslă care trăiesc acum miracolul sarcinii se numără Romee Strijd și Gigi Hadid, care a și născut o fetiță, la sfârșitul lunii septembrie.

Fotografii: Getty Images/@hoskelsa

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor mă trăgea de păr, foarte tare!”

  • Fotomodelul Elsa Hosk, ședință foto incendiară în a patra lună de sarcină. „E fetiță”

related posts

Modifică setările cookies