Gadilatul il tine in viata. Afla povestea bebelusului care are nevoie de un imbold pentru a respira


Pentru cele mai multe dintre mamici, a-si gadila bebelusul reprezinta un moment de veselie si relaxare, insa pentru Sanchia Norris, gadilatul este singura modalitate care il tine pe copilul ei in viata. Benn are doar un anisor si se opreste [...]


Pentru cele mai multe dintre mamici, a-si gadila bebelusul reprezinta un moment de veselie si relaxare, insa pentru Sanchia Norris, gadilatul este singura modalitate care il tine pe copilul ei in viata.

Benn are doar un anisor si se opreste din respirat de cateva ori pe noapte, momente in care mamica lui trebuie sa-l gadile, pentru a-i da un impuls sa inspire si sa expire din nou.

Femeia de 41 de ani are un dispozitiv special cu alarma care o avertizeaza cand baietelul se opreste din respirat si fuge catre micut de fiecare data cand aceasta incepe sa sune.

Citeste si: Ea este fetita care iubeste ploaia, pentru ca soarele ii provoaca dureri cumplite. Afla povestea ei impresionanta

Trebuie sa-l stimulez intr-un fel, sa-l trezesc si astfel s-al impulsionez sa respire. Il gadil usor in talpi, sub barbie sau pe burtica. In general, este suficient pentru ca Benn sa reinceapa sa respire“, a spus mamica celor de la Dailymail.

Intr-una dintre cele mai grele nopti ale vietii familiei, bebelusul a incetat sa inspire de 23 de ori, momente in care mamica trebuia sa-I stea aproape si sa-l gadile pentru a-i aduce aminte ca are nevoie de oxigen.

Benn sufera de apnea, una dintre cele mai comune afectiuni pe care le au copiii nascuti prematur. Aceasta cauzeaza oprirea respiratiei timp de 20 de secunde sau chiar mai mult si are loc in momentul in care micutii dorm, sistemul lor nervos si muscular intrand in repaus.

Cei mai multi dintre nazdravani se vindeca de aceasta problema cu timpul, iar stimularea prin gadilat este solutia cea mai recomandata de medicii pediatri.

Citeste si: Ar putea muri daca atinge un fir de iarba. Uite povestea impresionanta a unui baietel din Marea Britanie
Cand s-a nascut in luna noiembrie a anului trecut, Benn avea doar 24 de saptmani si cantarea aproape un kilogram. Mamica lui, Sanchia Norris, spune chiar ca era mai mic decat mana ei si ac doctorii i-au spus ca micutul are putine sanse de supravietuire.

Bebelusul a depasit obstacolele insa, si dupa 18 luni petrecute in spital el a plecat acasa.

Ce crezi despre povestea micutului si a familiei lui? Ai mai auzit de un caz asemanator pana acum? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies