Geniu la 8 ani: Un baietel din India invata cot la cot cu studentii si vrea sa descopere noi galaxii


Tanishq Abraham este un baietel de opt ani care traieste in Statele Unite ale Americii impreuna cu parintii si sora lui mai mica. Desi la prima vedere pare un copil ca oricare altul, micutul indian ascunde un secret extraordinar: la [...]


Tanishq Abraham este un baietel de opt ani care traieste in Statele Unite ale Americii impreuna cu parintii si sora lui mai mica. Desi la prima vedere pare un copil ca oricare altul, micutul indian ascunde un secret extraordinar: la o varsta atat de frageda, el face deja parte din organizatia MENSA, o societate a celor mai inteligenti oameni din SUA.

Nascut in statul California, Tanishq le-a demonstrat inca de mic parintilor sai ca este un copil special. La doar patru ani el a inceput sa citeasca singur povesti, iar la varsta de cinci ani a terminat cursurile primelor patru clase primare si pe cele ale clasei a cincea. Performanta a realizat-o in nici mai mult, nici mai putin, de sase luni.

Citeste si: Guru in fitness la numai 10 ani. Uite povestea unui baietel din America

La varsta de sase ani, copilul a urmat cursurile online ale unui liceu, materiile lui preferate fiind chimia, biologia si geologia. Un an mai tarziu, Tanishq a fost inscris la universitatea American River College, obtinand note maxime la specializarea Geologie si Astronomie. Cu toate ca este doar un copil, el si-a surclasat colegii adulti si a iesit sef de promotie.

Pe langa pasiunea pentru astronomie, baiatul de opt ani iubeste muzica, sahul, inotul si fotbalul si ia cursuri de pian de la trei ani. Fiind atat de dezvoltat din punct de vedere intelectual, micutul nu poate fi inscris la cursurile unei instituii de invatamant obisnuite, asa ca parintii lui il educa de acasa.

Citeste si: Geniu la 9 ani. “Mini Monet” a castigat 150.000 lire in doar 30 de minute

Desteptaciunea este ereditara in familia Abraham, intrucat asemenea fratelui ei, si Tiara face parte din grupul Mensa chiar daca are doar patru ani. Cei doi sunt primii frati hindusi care au fost acceptati in societatea selecta, pana si organizatia UNICEF laudandu-i in mod constant si oferindu-le diplome pentru rezultatele deosebite.

Fratii Abraham sunt protagonistii unui serial web despre copiii geniali ai Americii numit Prodigies.

related posts

Modifică setările cookies