Hilaria Baldwin a pierdut al cincilea copil în a 4-a lună de sarcină. Mesajul soției lui Alec Baldwin


Hilaria și Alec Baldwin sunt devastați după ce au pierdut cel de-al cincilea copil. Soția actorului a anunțat pe rețelele sociale că a suferit un avort spontan.


Hilaria Baldwin (35 de ani), care are 4 copii cu actorul Alec Baldwin, spera să-l aducă pe lume pe al cincilea la începutul anului viitor. Din nefericire pentru familia lor, sarcina s-a oprit din evoluție în luna a 4-a.

Pentru Hilaria este al doilea avort spontan în decurs de 7 luni.

„Este foarte trist pentru noi să dezvăluim că azi am aflat că pruncul nostru  s-a stins la 4 luni. Mai vrem să știți că, în ciuda faptului că nu suntem în regulă acum, vom fi”, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram.

Instructoarea de yoga și actorul Alec Baldwin (61 de ani) au împreună 4 copii. Ei s-au căsătorit în iunie 2012 și se bucură în prezent de căldura căminului lor.

„Suntem atât de norocoși cu cei 4 copii sănătoși ai noștri și nu vom pierde asta din vedere”, a mai spus Hilaria Baldwin.

Soția actorului a dezvăluit că a avut inima frântă când a fost nevoită să-i spună fiicei ei Carmen că acest copil nu va mai veni pe lume. 

„I-am spus că acest copil nu va mai veni până la urmă, dar că ne vom strădui din răsputeri să-i aducem o soră mai mică cu altă ocazie. Sunt devastată acum”, a mărturisit Hilaria Baldwin, care a postat un fimuleț în care îi explică fiicei sale tragedia din familia lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

Hilaria Baldwin, fostă Thomas, s-a căsătorit cu Alec Baldwin în 2012, la New York. Cei 4 copii au venit pe lume la interval de nici 2 ani: Carmen (6 ani), Rafael (4 ani), Leonardo Angel Charles (3 ani) și Romeo Alejandro Davis (un an și 6 luni).

În aprilie 2019, Hilaria anunțase că așteaptă al cincilea copil. 

Alec Baldwin a mai fost căsătorit cu Kim Basinger în perioada 1993-2002 și au împreună o fată, Ireland (24 de ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Roxana Ionescu, despre sarcina pierdută la 6 luni

  • Hilaria Baldwin a pierdut al cincilea copil în a 4-a lună de sarcină. Mesajul soției lui Alec Baldwin

related posts

Modifică setările cookies