Horia Brenciu va fi tatic: “M-am antrenat mult pentru un copil”


Horia Brenciu va fi tata in curand. Vestea ne-a luat prin surprindere, dar ne-a bucurat ca vom avea sansa sa-l vedem pe ”nebunaticul Brenciu” cum se va descurca din aceasta noua postura.  Horia isi dorea de multa vreme un copil, [...]


Horia Brenciu va fi tata in curand. Vestea ne-a luat prin surprindere, dar ne-a bucurat ca vom avea sansa sa-l vedem pe ”nebunaticul Brenciu” cum se va descurca din aceasta noua postura. 

Horia isi dorea de multa vreme un copil, dar nu planificase asta. Totusi, artistul spune ca este pregatit sa fie parinte.

Vestile mari iti vin atunci cand te astepti cel mai putin! Anuntul sarcinii a sosit exact cand eram pe o scena a tarii, in timpul turneului din primavara! Sper ca nasterea sa nu ma gaseasca in aceleasi conditii. La data respectiva, vreau sa fiu prezent fizic langa mama si copil, din cap pana in picioare“, marturiseste Horia Brenciu.

Juratul-antrenor de la Vocea Romaniei spune ca este o fire rabdatoare, stie multe poezii si cu siguranta va fi cel mai bun tatic din lume.

Teoretic, sunt cel mai bine cladit tata din lume! Stiu poezii, am rabdare, cunosc toate parcurile din Bucuresti si, dincolo de asta, iubesc la nebunie dulciurile. De mult timp imi doresc un copil si credeti-ma ca m-am “antrenat” mult pentru asta. stiu ce trebuie sa-i dau atunci cand o sa-l doara dintii, stomacul sau va plange cu lacrimi de crocodil. Stiu ce trebuie sa-i fac atunci cand va sughita sau ii va fi foame. Stiu chiar si ce melodii sa-i cant pentru un somn cat mai adanc… “, continua el, intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

Horia nu considera ca venirea pe lume a unui bebelus schimba in vreun fel viata lui, ci este de parere ca un copilas aduce implinire in familie.

Viata mea nu se va transforma. Viata mea se va implini!“, sustine artistul.

related posts

Modifică setările cookies